Jaja faszerowane serem feta

Vanessa / 24.04.2007
 AAA
Jaja faszerowane serem feta

Składniki


  • jaj

  • pół opakowania sera feta

  • łyżka jogurtu naturalnego

  • łyżka drobno posiekanego szczypiorku

  • sol, pieprz

Czas przygotowania

do 30 minut

Sposób przyrządzania

Ugotowane na twardo i ostudzone jaja obrać przeciąć na pół wyjąć żółtka tak by nie uszkodzić białek. Żółtka rozetrzeć dokładnie wymieszać z fetą jogurtem i szczypiorkiem. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Powstałą masą napełnić białka.

O autorze - Vanessa

Mam 20 lat.Interesuje się kosmetyką.

tagi:

Dodaj nowy przepis

oceń
tak 0 50%
nie 0 50%

Galerie


Opinie (0)

Pozostało znaków: 4000

REGULAMIN

Ten materiał nie ma jeszcze żadnej opinii. Twoja może być pierwsza!

Bądź z nami na bieżąco