GotowaniePrzepisyDżem z jabłek

Dżem z jabłek

Dżem z jabłek
Alicja
21.02.2011 12:11, aktualizacja: 21.02.2011 13:11

Jabłka polecane są przy niedokrwistości, awitaminozie, chorobach serca oraz zaparciach. To również znany lek na obrzęki i składnik wielu diet odchudzających. Aby przemycić jak najwięcej jabłek do codziennego menu spożywaj je na surowo, w postaci soków, albo… dżemów. Przepis na dżem z jabłkiem i cytryną znajdziecie poniżej. To wspaniały dodatek do ciast, kanapek, tostów, naleśników.

Jabłka polecane są przy niedokrwistości, awitaminozie, chorobach serca oraz zaparciach. To również znany lek na obrzęki i składnik wielu diet odchudzających. Aby przemycić jak najwięcej jabłek do codziennego menu spożywaj je na surowo, w postaci soków, albo… dżemów. Przepis na dżemz jabłkiem i cytryną znajdziecie poniżej. To wspaniały dodatek do ciast, kanapek, tostów, naleśników.

Składniki

Źródło artykułu:WP Kobieta
Oceń jakość naszego artykułuTwoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
Zobacz także