GotowaniePrzepisySzaszłyki z papryką

Szaszłyki z papryką

Szaszłyki z papryką
09.05.2005 15:48, aktualizacja: 20.02.2006 15:28

W wersji domowej - smażone na patelni.

Składniki:
- 40 dag karkówki
- sól
- pieprz
- zioła
- młoda cukinia
- strąk papryki
- cebula
- po łyżce octu winnego, musztardy i oliwy
- 2 ząbki czosnku

Ocet zmieszać z oliwą, ziołami, rozgniecionymi ząbkami czosnku i musztardą oraz pieprzem, do pasty włożyć pokrojone mięso, cukinię i paprykę pokroić, cebulę obrać, pokroić na cząstki, na szpadki nadziać mięso i przygotowane warzywa, grillować, aż mięso się zrumieni, posolić, posypać pieprzem.

Oceń jakość naszego artykułuTwoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
Komentarze (0)
Zobacz także