UrodaDlaczego warto jeść bakalie?

Dlaczego warto jeść bakalie?

07.01.2015 09:45, aktual.: 22.01.2015 13:55

Zalogowani mogą więcej

Możesz zapisać ten artykuł na później. Znajdziesz go potem na swoim koncie użytkownika

Morele są naturalnie słodkie, rodzynki przed zjedzeniem powinno się umyć, migdały mają sporo przyswajalnego wapnia, a orzechy włoskie są prawdziwą bombą witaminową.

Morele są naturalnie słodkie, rodzynki przed zjedzeniem powinno się umyć, migdały mają sporo przyswajalnego wapnia, a orzechy włoskie są prawdziwą bombą witaminową.

Katarzyna Bosacka w programie "Wiem, co jem" zagłębiła się w świat bakalii.

Źródło artykułu:WP Kobieta
zdrowiebakalieorzechy
Oceń jakość naszego artykułuTwoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
Zobacz także
Komentarze (30)