ycipk-3emq1j
Dlaczego warto jeść bakalie?
zdrowie

Dlaczego warto jeść bakalie?

Morele są naturalnie słodkie, rodzynki przed zjedzeniem powinno się umyć, migdały mają sporo przyswajalnego wapnia, a orzechy włoskie są prawdziwą bombą witaminową.
Głosuj
Głosuj
Podziel się
Opinie
ycipk-3emq1j

Morele są naturalnie słodkie, rodzynki przed zjedzeniem powinno się umyć, migdały mają sporo przyswajalnego wapnia, a orzechy włoskie są prawdziwą bombą witaminową.

Katarzyna Bosacka w programie "Wiem, co jem" zagłębiła się w świat bakalii.

ycipk-3emq1j
Polub WP Kobieta
0
komentarze
Głosuj
Głosuj
0
Wow!
0
Ważne
0
Słabe
0
Straszne
Trwa ładowanie
.
.
.

ycipk-3emq1j

ycipk-3emq1j
ycipk-3emq1j