GotowaniePrzepisyPulpety w sosie grzybowym

Pulpety w sosie grzybowym

Pulpety w sosie grzybowym
Źródło zdjęć: © zdjęcie producenta
14.10.2011 15:02

Te mięsne, soczyste kulki mogą być podawane jako dodatek do zup domowych, danie główne lub jako przystawka

Te mięsne, soczyste kulki mogą być podawane jako dodatek do zup domowych, danie główne lub jako przystawka przed daniem głównym. Według przepisu Pudliszek, pulpety zanurzone w gęstym sosie grzybowym, o bogatym smaku stanowią doskonałą propozycją dla tych, którzy cenią swój czas i pyszne tradycyjne dania. Nasze pulpety powstają z najlepszej jakości produktów i są przygotowane na podstawie sprawdzonych receptur polskich gospodyń. Jako danie dnia na dziś proponujemy pulpety w sosie grzybowym. Serwowane wraz z gotowanymi w całości ziemniakami oraz zielonym groszkiem, stanowią sycący i smaczny posiłek, który zadowoli nawet najbardziej wybredne podniebienie.

Źródło artykułu:WP Kobieta
Oceń jakość naszego artykułuTwoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
Komentarze (1)
Zobacz także