GotowaniePrzepisyOdchudzająca moc zupy

Odchudzająca moc zupy

06.07.2016 10:55, aktualizacja: 06.07.2016 11:14

Monika Honory dzięki zupom schudła ponad 40 kilogramów.

Lista zalet płynących z jedzenia zup wydaje się nie mieć końca. Są tanie, szybkie w przygotowaniu, sycące, a do tego są zdrowe i pomagają w odchudzaniu. Dlatego warto po nie sięgać częściej niż raz w tygodniu
- Zupa jest doskonałym źródłem dobrze przyswajalnych składników odżywczych takich jak białko, węglowodany, to także źródło mikro i makroelementów, tłuszczy oraz witamin – mówi Monika Honory, specjalistka ds. żywienia oraz autorka nowatorskiej diety opartej na zupach
Monika przez wiele lat borykała się z otyłością. Kiedy kolejne diety cud nie przynosiły efektu, dziewczyna postanowiła stworzyć własny program odchudzający. Na podstawie własnej wiedzy i doświadczeń oraz po licznych konsultacjach ze specjalistami, jako podstawę codziennego menu wybrała zupy. W ciągu zaledwie 10 miesięcy schudła przeszło 40 kilogramów. Jak zapewnia, bez efektu jojo.
- Zupy zawierają wszystko to, co nasz organizm lubi najbardziej – gotowane warzywa i półpłynna postać posiłku. Jest to optymalna i najbardziej lekkostrawna forma pożywienia, która nie obciąża żołądka i jelit – mówi specjalistka.

Źródło: Newsrm.tv

Źródło artykułu:newsrm.tv