GotowaniePrzepisySmaki Cejrowskiego

Smaki Cejrowskiego

W połowie sierpnia Wojciech Cejrowski - pisarz, podróżnik, bez wątpienia osobowość telewizyjna i radiowa - ukaże się nam z nowej, nieznanej dotąd strony.

Smaki Cejrowskiego
Źródło zdjęć: © mwmedia

13.08.2008 | aktual.: 27.06.2010 17:33

Zalogowani mogą więcej

Możesz zapisać ten artykuł na później. Znajdziesz go potem na swoim koncie użytkownika

W połowie sierpnia Wojciech Cejrowski - pisarz, podróżnik, bez wątpienia osobowość telewizyjna i radiowa - ukaże się nam z nowej, nieznanej dotąd strony.

W sobotę szesnastego sierpnia Cejrowski spotka się ze swoimi fanami i przeciwnikami na Starym Rynku w Poznaniu podczas otwartego spotkania autorskiego na plenerowej scenie Ogólnopolskiego Festiwalu Dobrego Smaku, na którym przybliży tajniki kuchni odwiedzanych przez siebie dalekich krain.

Autor bestsellerowych książek, „Gringo wśród dzikich plemion” oraz „Rio Anakonda”, od wczesnego sobotniego poranka aż do późnych godzin wieczornych na stoisku Jarmarku Dobrego Smaku będzie sprzedawał i dedykował czytelnikom swoje książki. Około godziny 12.15 Wojciech Cejrowski wystąpi na głównej scenie Festiwalu w ramach spotkania autorskiego pt. „Smak podróży”. Spotkanie poświęcone kuchennym zwyczajom odwiedzanych przez Cejrowskiego krajów oraz kulinarnym osobliwościom poprowadzi organizator Festiwalu Dobrego Smaku - Wojciech Lewandowski.

ZOBACZ TEŻ:

Komentarze (0)