GotowaniePrzepisyJajecznica na parze

Jajecznica na parze

Alicja
28.02.2011 12:02, aktualizacja: 28.02.2011 13:02

Gotowanie na parze to jeden z najzdrowszych sposobów przyrządzania potraw, gdyż gotując w parowarze lub kąpieli wodnej zachowujemy większość składników odżywczych produktów. Dziś przepis na jajecznicę, oczywiście przyrządzoną na parze.

Gotowanie na parze to jeden z najzdrowszych sposobów przyrządzania potraw, gdyż gotując w parowarze lub kąpieli wodnej zachowujemy większość składników odżywczych produktów. Dziś przepis na jajecznicę, oczywiście przyrządzoną na parze.

Jajecznica z ziołami

  • 8 jajek,
  • 5 dag masła,
  • natka pietruszki,
  • estragon,
  • szczypiorek,
  • sól, pieprz.
Oceń jakość naszego artykułuTwoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
Zobacz także