Dieta Magdy Gessler. Restauratorka zdradziła, czego nie je
Magda Gessler jest jedną z najbardziej charyzmatycznych osobowości telewizyjnych. Ostatnio restauratorka zrzuciła kilka kilogramów. Jak to zrobiła? M.in. wyłączyła ze swojej diety niektóre produkty.
03.04.2019 | aktual.: 04.04.2019 09:01
Zalogowani mogą więcej
Możesz zapisać ten artykuł na później. Znajdziesz go potem na swoim koncie użytkownika
W lipcu Magda Gessler skończy 66 lat. Mimo upływającego czasu restauratorka urzeka wdziękiem i pozytywną energią. Nie rezygnuje przy tym ze swoich ciętych ripost i niepodrabialnej ekspresji.
Ku zdziwieniu fanów, Gessler jakiś czas temu poinformowała, że z powodów zdrowotnych zrezygnowała z jedzenia mięsa i jest wegetarianką. To jednak niejedyna rewolucja w jej diecie. Dzięki drobnym zmianom udało jej się schudnąć kilka kilogramów.
Restuaratorka nieskromnie przyznała, że nie wyobraża sobie, żeby ktokolwiek inny komponował jej jadłospis, w końcu nikt nie zna jej tak dobrze, jak ona sama. Co więcej – nie ma takiej wiedzy.
– Jadłospis dla mnie nie został skrupulatnie ułożony przez nikogo, bo ja sama świetnie znam się na dietach. Nikt też nie wie lepiej, co mi szkodzi, a co powinnam jeść. Kieruję się intuicją, ale przede wszystkim wiedzą. Kto ma ją mieć, jeśli nie ja? – opowiedziała w rozmowie z "Vivą!".
W trosce o linię, całkowicie wyeliminowała z diety pieczywo. Zamiast bułek i chleba wybiera świeże owoce i warzywa, które są dopełnieniem jej posiłków. Do tego nie zapomina o nawadnianiu – przez cały dzień popija ciepłą wodę.
Magda Gessler wygląda świetnie. Widać, że dobrze czuje się we własnej skórze, a to przecież najważniejsze.
Masz newsa, zdjęcie lub filmik? Prześlij nam przez dziejesie.wp.pl