Trwa ładowanie...

Superfoods, czyli produkty spożywcze, które dają energię

Dietetyk Agnieszka Piskała opowiada o superfoods, czyli nowościach żywieniowych, które dotarły do nas z Azji lub Ameryki Południowej. Mowa m.in. o spirulinie, chlorelli, młodej trawie pszenicy.

Share
d3soehw

Dietetyk Agnieszka Piskała opowiada o superfoods, czyli nowościach żywieniowych, które dotarły do nas z Azji lub Ameryki Południowej. Mowa m.in. o spirulinie, chlorelli, młodej trawie pszenicy. - Przeciętny Polak je około 20 produktów w ciągu tygodnia, a powinniśmy jeść około 60, żeby sobie dostarczyć różnych składników odżywczych – przyznała specjalistka, sugerując, że warto sięgać po nowości, jednak należy pamiętać o rodzimych produktach i zbilansowanej diecie.

d3soehw
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3soehw
d3soehw