GwiazdyAgata Młynarska o swojej diecie

Agata Młynarska o swojej diecie

Agata Młynarska o swojej diecie
Źródło zdjęć: © AKPA
28.05.2016 14:57, aktualizacja: 09.06.2016 15:14

Od lat propaguje zdrowy styl życia. Jest piękna, seksowna, ma wspaniałą figurę. Agata Młynarska właśnie zdradziła, czemu ją zawdzięcza. Rewolucji dokonała, gdy okazało się, że jest uczulona na gluten i laktozę. Napisała nawet książkę pt. „Pyszna zmiana, czyli moje życie bez glutenu”.

- Mimo to uwielbiam jeść, cieszę się jedzeniem, po prostu przestałam myśleć o jedzeniu jako o czymś, co stwarza problem z tego powodu, że nie spożywam glutenu czy laktozy - powiedziała w wywiadzie dla agencji Newseria.
Okazuje się, że świetna sylwetka to m.in. zasługa tego, że dziennikarka je często, choć nie są to ogromne porcje.
- Trzeba nosić ze sobą jedzenie do pracy. Zawsze przygotowywałam posiłki w pudełkach, często też korzystałam z różnych firm, u których zamawiałam, sprawdziłam wiele, ale na koniec dnia najlepszą firmą okazuje się moja własna kuchnia - mówi.

Młynarska dba też o urodę. Otwarcie opowiada o zabiegach medycyny estetycznej, którym się poddała.
- Nie będę hipokrytką. Mówienie, że to wyłącznie zasługa genów i zdrowej diety jest śmieszne - przyznała na łamach "Twojego Stylu". - Pracuję twarzą, a to zobowiązuje do dobrego wyglądu. Gdy skończyłam 40 lat, dowiedziałam się, że mój czas w telewizji już się skończył. Tempo pracy w telewizji, potworny, długofalowy stres odbija się na skórze. Twarz staje się szara, smutna, starsza. Nie ma cudów, żeby nie zapłaciła za takie traktowanie. A zabiegi pozwalają dłużej wyglądać dobrze - dodała.

Dziennikarka podkreśla, że za ten dobry wygląd zdarza jej się usłyszeć słowa krytyki. - Czasem widzę na stronie internetowej swoje fajne zdjęcie i myślę: Wow! Ale mam ładny makijaż, pięknie wyglądam. Ale 90 procent komentarzy pod nim jest niepochlebnych: Młynarska ostrzyknięta, wybotoksowana, plastikowa lala. I co ciekawe, wiele tych komentarzy piszą kobiety - przyznaje.

Oceń jakość naszego artykułuTwoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
Komentarze (115)
Zobacz także