Trwa ładowanie...
holderName

Na co zwracać uwagę, kupując mięso kurczaka?

Polacy wybierają mięso kurczaka jako mniej kaloryczną i zdrowszą wersję schabowego. Dr Małgorzata Kozłowska-Andrzejewska tłumaczy, jak rozpoznać, czy mięso jest świeże. Najwięcej tłuszczu znajduje się w jego skórze, więc jeśli dbamy o linię, pozbywamy się jej przed smażeniem.
Głosuj
Głosuj
Podziel się
Opinie
pieczony kurczak
pieczony kurczak (Shutterstock.com)
holderName

Polacy wybierają mięso kurczaka jako mniej kaloryczną i zdrowszą wersję schabowego. Dr Małgorzata Kozłowska-Andrzejewska tłumaczy, jak rozpoznać, czy mięso jest świeże. Najwięcej tłuszczu znajduje się w jego skórze, więc jeśli dbamy o linię, pozbywamy się jej przed smażeniem.

(mtr), WP Kobieta

POLECAMY:

* Nisko tłuszczowe naleśniki w wersji light*

* Jak przygotować dietetyczne spaghetti?*

* 5 powodów, dla których warto polubić zupy*

holderName

Podziel się opinią

Share
holderName
holderName