GotowaniePrzepisyPrzystawki tematem trzeciej edycji Warsztatów Kulinarnych

Przystawki tematem trzeciej edycji Warsztatów Kulinarnych

Przystawki tematem trzeciej edycji Warsztatów Kulinarnych

Warsztaty Kulinarne pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej odbyły się już po raz trzeci. Ich tematem były przystawki, a uczestników w tajniki gotowania wprowadzili: Kamil Kosnowski (z restauracji Smaki Warszawy) oraz Marcin Budynek, opiekun Warsztatów.

Warsztaty Kulinarne pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej odbyły się już po raz trzeci. Ich tematem były przystawki, a uczestników w tajniki gotowania wprowadzili: Kamil Kosnowski (z restauracji Smaki Warszawy) oraz Marcin Budynek, opiekun Warsztatów.
Uczestnicy Warsztatów Kulinarnych spotkali się 16 czerwca, czyli w pierwszy dzień tej edycji zajęć w restauracji Smaki Warszawy, przy ulicy Żurawiej 47/49. Szefem Kuchni jest Kamil Kosnowski. Wraz z Marcinem Budynkiem częstowali gości wyszukanymi przystawkami, opowiadali o swoich sposobach wydobywania smaku, a także serwowali obecnym zabawne anegdoty z ich kulinarnego życia.

Drugi dzień Warsztatów, 17 czerwca to już czysta praktyka. Uczestnicy kursu, którzy zebrali się w Centrum Techniki Kulinarnej, mieli za zadanie przygotować pod czujnym okiem Marcina Budynka i Kamila Kosnowskiego zakąski degustowane dnia poprzedniego. Wszyscy otrzymali piękne fartuchy firmy COOKie (damskie z kolekcji Julietta, męskie z kolekcji Borys) oraz książeczki z przepisami. Wśród przyrządzanych przystawek znalazły się fantastyczne w smaku bliny z łososiem i kawiorem, roladki z łososia, pieczonej papryki i twarożku ziołowego, a także prawdziwie pyszne i lekkie szparagi z szynką parmeńską i sosem holenderskim. Ciekawość uczestników wzbudziły bryndza z karmelizowanym jabłkiem i buraczkami oraz kozi ser w panierce z pestek słonecznika z sosem z czerwonych porzeczek na rukoli, a prawdziwy zachwyt łosoś pieczony z grzybową krustą. Kursantom smakowała także wyborna wątróbka z sosem malinowym na sałacie, a tatar z łososia i truskawek z zielonym i czerwonym pieprzem oraz miętą został podany jako propozycja dla
smakoszy.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj. polska-gotuje.pl

, e-mieszkanie.pl oraz warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku: https://www.facebook.com/WarsztatyKulinarne. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 16 lipca, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl

Zapraszamy!

1 / 18

Przystawki tematem III edycji Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Warsztaty Kulinarne pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej odbyły się już po raz trzeci. Ich tematem były przystawki, a uczestników w tajniki gotowania wprowadzili: Kamil Kosnowski (z restauracji Smaki Warszawy) oraz Marcin Budynek, opiekun Warsztatów.
Uczestnicy Warsztatów Kulinarnych spotkali się w restauracji Smaki Warszawy, przy ulicy Żurawiej 47/49. Szefem Kuchni jest Kamil Kosnowski. Wraz z Marcinem Budynkiem częstowali gości wyszukanymi przystawkami, opowiadali o swoich sposobach wydobywania smaku.

Drugi dzień Warsztatów to już czysta praktyka. Wśród przyrządzanych przystawek znalazły się m.in. fantastyczne w smaku bliny z łososiem i kawiorem, roladki z łososia, pieczonej papryki i twarożku ziołowego, a także prawdziwie pyszne i lekkie szparagi z szynką parmeńską i sosem holenderskim.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj. polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz warsztaty-pak.pl
Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl

2 / 18

Przystawki tematem III edycji Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Warsztaty Kulinarne pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej odbyły się już po raz trzeci. Ich tematem były przystawki, a uczestników w tajniki gotowania wprowadzili: Kamil Kosnowski (z restauracji Smaki Warszawy) oraz Marcin Budynek, opiekun Warsztatów.
Uczestnicy Warsztatów Kulinarnych spotkali się w restauracji Smaki Warszawy, przy ulicy Żurawiej 47/49. Szefem Kuchni jest Kamil Kosnowski. Wraz z Marcinem Budynkiem częstowali gości wyszukanymi przystawkami, opowiadali o swoich sposobach wydobywania smaku.

Drugi dzień Warsztatów to już czysta praktyka. Wśród przyrządzanych przystawek znalazły się m.in. fantastyczne w smaku bliny z łososiem i kawiorem, roladki z łososia, pieczonej papryki i twarożku ziołowego, a także prawdziwie pyszne i lekkie szparagi z szynką parmeńską i sosem holenderskim.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj. polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz warsztaty-pak.pl
Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl

3 / 18

Przystawki tematem III edycji Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Warsztaty Kulinarne pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej odbyły się już po raz trzeci. Ich tematem były przystawki, a uczestników w tajniki gotowania wprowadzili: Kamil Kosnowski (z restauracji Smaki Warszawy) oraz Marcin Budynek, opiekun Warsztatów.
Uczestnicy Warsztatów Kulinarnych spotkali się w restauracji Smaki Warszawy, przy ulicy Żurawiej 47/49. Szefem Kuchni jest Kamil Kosnowski. Wraz z Marcinem Budynkiem częstowali gości wyszukanymi przystawkami, opowiadali o swoich sposobach wydobywania smaku.

Drugi dzień Warsztatów to już czysta praktyka. Wśród przyrządzanych przystawek znalazły się m.in. fantastyczne w smaku bliny z łososiem i kawiorem, roladki z łososia, pieczonej papryki i twarożku ziołowego, a także prawdziwie pyszne i lekkie szparagi z szynką parmeńską i sosem holenderskim.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj. polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz warsztaty-pak.pl
Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl

4 / 18

Przystawki tematem III edycji Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Warsztaty Kulinarne pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej odbyły się już po raz trzeci. Ich tematem były przystawki, a uczestników w tajniki gotowania wprowadzili: Kamil Kosnowski (z restauracji Smaki Warszawy) oraz Marcin Budynek, opiekun Warsztatów.
Uczestnicy Warsztatów Kulinarnych spotkali się w restauracji Smaki Warszawy, przy ulicy Żurawiej 47/49. Szefem Kuchni jest Kamil Kosnowski. Wraz z Marcinem Budynkiem częstowali gości wyszukanymi przystawkami, opowiadali o swoich sposobach wydobywania smaku.

Drugi dzień Warsztatów to już czysta praktyka. Wśród przyrządzanych przystawek znalazły się m.in. fantastyczne w smaku bliny z łososiem i kawiorem, roladki z łososia, pieczonej papryki i twarożku ziołowego, a także prawdziwie pyszne i lekkie szparagi z szynką parmeńską i sosem holenderskim.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj. polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz warsztaty-pak.pl
Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl

5 / 18

Przystawki tematem III edycji Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Warsztaty Kulinarne pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej odbyły się już po raz trzeci. Ich tematem były przystawki, a uczestników w tajniki gotowania wprowadzili: Kamil Kosnowski (z restauracji Smaki Warszawy) oraz Marcin Budynek, opiekun Warsztatów.
Uczestnicy Warsztatów Kulinarnych spotkali się w restauracji Smaki Warszawy, przy ulicy Żurawiej 47/49. Szefem Kuchni jest Kamil Kosnowski. Wraz z Marcinem Budynkiem częstowali gości wyszukanymi przystawkami, opowiadali o swoich sposobach wydobywania smaku.

Drugi dzień Warsztatów to już czysta praktyka. Wśród przyrządzanych przystawek znalazły się m.in. fantastyczne w smaku bliny z łososiem i kawiorem, roladki z łososia, pieczonej papryki i twarożku ziołowego, a także prawdziwie pyszne i lekkie szparagi z szynką parmeńską i sosem holenderskim.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj. polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz warsztaty-pak.pl
Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl

6 / 18

Przystawki tematem III edycji Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Warsztaty Kulinarne pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej odbyły się już po raz trzeci. Ich tematem były przystawki, a uczestników w tajniki gotowania wprowadzili: Kamil Kosnowski (z restauracji Smaki Warszawy) oraz Marcin Budynek, opiekun Warsztatów.
Uczestnicy Warsztatów Kulinarnych spotkali się w restauracji Smaki Warszawy, przy ulicy Żurawiej 47/49. Szefem Kuchni jest Kamil Kosnowski. Wraz z Marcinem Budynkiem częstowali gości wyszukanymi przystawkami, opowiadali o swoich sposobach wydobywania smaku.

Drugi dzień Warsztatów to już czysta praktyka. Wśród przyrządzanych przystawek znalazły się m.in. fantastyczne w smaku bliny z łososiem i kawiorem, roladki z łososia, pieczonej papryki i twarożku ziołowego, a także prawdziwie pyszne i lekkie szparagi z szynką parmeńską i sosem holenderskim.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj. polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz warsztaty-pak.pl
Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl

7 / 18

Przystawki tematem III edycji Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Warsztaty Kulinarne pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej odbyły się już po raz trzeci. Ich tematem były przystawki, a uczestników w tajniki gotowania wprowadzili: Kamil Kosnowski (z restauracji Smaki Warszawy) oraz Marcin Budynek, opiekun Warsztatów.
Uczestnicy Warsztatów Kulinarnych spotkali się w restauracji Smaki Warszawy, przy ulicy Żurawiej 47/49. Szefem Kuchni jest Kamil Kosnowski. Wraz z Marcinem Budynkiem częstowali gości wyszukanymi przystawkami, opowiadali o swoich sposobach wydobywania smaku.

Drugi dzień Warsztatów to już czysta praktyka. Wśród przyrządzanych przystawek znalazły się m.in. fantastyczne w smaku bliny z łososiem i kawiorem, roladki z łososia, pieczonej papryki i twarożku ziołowego, a także prawdziwie pyszne i lekkie szparagi z szynką parmeńską i sosem holenderskim.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj. polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz warsztaty-pak.pl
Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl

8 / 18

Przystawki tematem III edycji Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Warsztaty Kulinarne pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej odbyły się już po raz trzeci. Ich tematem były przystawki, a uczestników w tajniki gotowania wprowadzili: Kamil Kosnowski (z restauracji Smaki Warszawy) oraz Marcin Budynek, opiekun Warsztatów.
Uczestnicy Warsztatów Kulinarnych spotkali się w restauracji Smaki Warszawy, przy ulicy Żurawiej 47/49. Szefem Kuchni jest Kamil Kosnowski. Wraz z Marcinem Budynkiem częstowali gości wyszukanymi przystawkami, opowiadali o swoich sposobach wydobywania smaku.

Drugi dzień Warsztatów to już czysta praktyka. Wśród przyrządzanych przystawek znalazły się m.in. fantastyczne w smaku bliny z łososiem i kawiorem, roladki z łososia, pieczonej papryki i twarożku ziołowego, a także prawdziwie pyszne i lekkie szparagi z szynką parmeńską i sosem holenderskim.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj. polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz warsztaty-pak.pl
Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl

9 / 18

Przystawki tematem III edycji Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Warsztaty Kulinarne pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej odbyły się już po raz trzeci. Ich tematem były przystawki, a uczestników w tajniki gotowania wprowadzili: Kamil Kosnowski (z restauracji Smaki Warszawy) oraz Marcin Budynek, opiekun Warsztatów.
Uczestnicy Warsztatów Kulinarnych spotkali się w restauracji Smaki Warszawy, przy ulicy Żurawiej 47/49. Szefem Kuchni jest Kamil Kosnowski. Wraz z Marcinem Budynkiem częstowali gości wyszukanymi przystawkami, opowiadali o swoich sposobach wydobywania smaku.

Drugi dzień Warsztatów to już czysta praktyka. Wśród przyrządzanych przystawek znalazły się m.in. fantastyczne w smaku bliny z łososiem i kawiorem, roladki z łososia, pieczonej papryki i twarożku ziołowego, a także prawdziwie pyszne i lekkie szparagi z szynką parmeńską i sosem holenderskim.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj. polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz warsztaty-pak.pl
Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl

10 / 18

Przystawki tematem III edycji Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Warsztaty Kulinarne pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej odbyły się już po raz trzeci. Ich tematem były przystawki, a uczestników w tajniki gotowania wprowadzili: Kamil Kosnowski (z restauracji Smaki Warszawy) oraz Marcin Budynek, opiekun Warsztatów.
Uczestnicy Warsztatów Kulinarnych spotkali się w restauracji Smaki Warszawy, przy ulicy Żurawiej 47/49. Szefem Kuchni jest Kamil Kosnowski. Wraz z Marcinem Budynkiem częstowali gości wyszukanymi przystawkami, opowiadali o swoich sposobach wydobywania smaku.

Drugi dzień Warsztatów to już czysta praktyka. Wśród przyrządzanych przystawek znalazły się m.in. fantastyczne w smaku bliny z łososiem i kawiorem, roladki z łososia, pieczonej papryki i twarożku ziołowego, a także prawdziwie pyszne i lekkie szparagi z szynką parmeńską i sosem holenderskim.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj. polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz warsztaty-pak.pl
Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl

11 / 18

Przystawki tematem III edycji Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Warsztaty Kulinarne pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej odbyły się już po raz trzeci. Ich tematem były przystawki, a uczestników w tajniki gotowania wprowadzili: Kamil Kosnowski (z restauracji Smaki Warszawy) oraz Marcin Budynek, opiekun Warsztatów.
Uczestnicy Warsztatów Kulinarnych spotkali się w restauracji Smaki Warszawy, przy ulicy Żurawiej 47/49. Szefem Kuchni jest Kamil Kosnowski. Wraz z Marcinem Budynkiem częstowali gości wyszukanymi przystawkami, opowiadali o swoich sposobach wydobywania smaku.

Drugi dzień Warsztatów to już czysta praktyka. Wśród przyrządzanych przystawek znalazły się m.in. fantastyczne w smaku bliny z łososiem i kawiorem, roladki z łososia, pieczonej papryki i twarożku ziołowego, a także prawdziwie pyszne i lekkie szparagi z szynką parmeńską i sosem holenderskim.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj. polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz warsztaty-pak.pl
Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl

12 / 18

Przystawki tematem III edycji Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Warsztaty Kulinarne pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej odbyły się już po raz trzeci. Ich tematem były przystawki, a uczestników w tajniki gotowania wprowadzili: Kamil Kosnowski (z restauracji Smaki Warszawy) oraz Marcin Budynek, opiekun Warsztatów.
Uczestnicy Warsztatów Kulinarnych spotkali się w restauracji Smaki Warszawy, przy ulicy Żurawiej 47/49. Szefem Kuchni jest Kamil Kosnowski. Wraz z Marcinem Budynkiem częstowali gości wyszukanymi przystawkami, opowiadali o swoich sposobach wydobywania smaku.

Drugi dzień Warsztatów to już czysta praktyka. Wśród przyrządzanych przystawek znalazły się m.in. fantastyczne w smaku bliny z łososiem i kawiorem, roladki z łososia, pieczonej papryki i twarożku ziołowego, a także prawdziwie pyszne i lekkie szparagi z szynką parmeńską i sosem holenderskim.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj. polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz warsztaty-pak.pl
Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl

13 / 18

Przystawki tematem III edycji Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Warsztaty Kulinarne pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej odbyły się już po raz trzeci. Ich tematem były przystawki, a uczestników w tajniki gotowania wprowadzili: Kamil Kosnowski (z restauracji Smaki Warszawy) oraz Marcin Budynek, opiekun Warsztatów.
Uczestnicy Warsztatów Kulinarnych spotkali się w restauracji Smaki Warszawy, przy ulicy Żurawiej 47/49. Szefem Kuchni jest Kamil Kosnowski. Wraz z Marcinem Budynkiem częstowali gości wyszukanymi przystawkami, opowiadali o swoich sposobach wydobywania smaku.

Drugi dzień Warsztatów to już czysta praktyka. Wśród przyrządzanych przystawek znalazły się m.in. fantastyczne w smaku bliny z łososiem i kawiorem, roladki z łososia, pieczonej papryki i twarożku ziołowego, a także prawdziwie pyszne i lekkie szparagi z szynką parmeńską i sosem holenderskim.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj. polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz warsztaty-pak.pl
Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl

14 / 18

Przystawki tematem III edycji Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Warsztaty Kulinarne pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej odbyły się już po raz trzeci. Ich tematem były przystawki, a uczestników w tajniki gotowania wprowadzili: Kamil Kosnowski (z restauracji Smaki Warszawy) oraz Marcin Budynek, opiekun Warsztatów.
Uczestnicy Warsztatów Kulinarnych spotkali się w restauracji Smaki Warszawy, przy ulicy Żurawiej 47/49. Szefem Kuchni jest Kamil Kosnowski. Wraz z Marcinem Budynkiem częstowali gości wyszukanymi przystawkami, opowiadali o swoich sposobach wydobywania smaku.

Drugi dzień Warsztatów to już czysta praktyka. Wśród przyrządzanych przystawek znalazły się m.in. fantastyczne w smaku bliny z łososiem i kawiorem, roladki z łososia, pieczonej papryki i twarożku ziołowego, a także prawdziwie pyszne i lekkie szparagi z szynką parmeńską i sosem holenderskim.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj. polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz warsztaty-pak.pl
Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl

15 / 18

Przystawki tematem III edycji Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Warsztaty Kulinarne pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej odbyły się już po raz trzeci. Ich tematem były przystawki, a uczestników w tajniki gotowania wprowadzili: Kamil Kosnowski (z restauracji Smaki Warszawy) oraz Marcin Budynek, opiekun Warsztatów.
Uczestnicy Warsztatów Kulinarnych spotkali się w restauracji Smaki Warszawy, przy ulicy Żurawiej 47/49. Szefem Kuchni jest Kamil Kosnowski. Wraz z Marcinem Budynkiem częstowali gości wyszukanymi przystawkami, opowiadali o swoich sposobach wydobywania smaku.

Drugi dzień Warsztatów to już czysta praktyka. Wśród przyrządzanych przystawek znalazły się m.in. fantastyczne w smaku bliny z łososiem i kawiorem, roladki z łososia, pieczonej papryki i twarożku ziołowego, a także prawdziwie pyszne i lekkie szparagi z szynką parmeńską i sosem holenderskim.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj. polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz warsztaty-pak.pl
Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl

16 / 18

Przystawki tematem III edycji Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Warsztaty Kulinarne pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej odbyły się już po raz trzeci. Ich tematem były przystawki, a uczestników w tajniki gotowania wprowadzili: Kamil Kosnowski (z restauracji Smaki Warszawy) oraz Marcin Budynek, opiekun Warsztatów.
Uczestnicy Warsztatów Kulinarnych spotkali się w restauracji Smaki Warszawy, przy ulicy Żurawiej 47/49. Szefem Kuchni jest Kamil Kosnowski. Wraz z Marcinem Budynkiem częstowali gości wyszukanymi przystawkami, opowiadali o swoich sposobach wydobywania smaku.

Drugi dzień Warsztatów to już czysta praktyka. Wśród przyrządzanych przystawek znalazły się m.in. fantastyczne w smaku bliny z łososiem i kawiorem, roladki z łososia, pieczonej papryki i twarożku ziołowego, a także prawdziwie pyszne i lekkie szparagi z szynką parmeńską i sosem holenderskim.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj. polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz warsztaty-pak.pl
Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl

17 / 18

Przystawki tematem III edycji Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Warsztaty Kulinarne pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej odbyły się już po raz trzeci. Ich tematem były przystawki, a uczestników w tajniki gotowania wprowadzili: Kamil Kosnowski (z restauracji Smaki Warszawy) oraz Marcin Budynek, opiekun Warsztatów.
Uczestnicy Warsztatów Kulinarnych spotkali się w restauracji Smaki Warszawy, przy ulicy Żurawiej 47/49. Szefem Kuchni jest Kamil Kosnowski. Wraz z Marcinem Budynkiem częstowali gości wyszukanymi przystawkami, opowiadali o swoich sposobach wydobywania smaku.

Drugi dzień Warsztatów to już czysta praktyka. Wśród przyrządzanych przystawek znalazły się m.in. fantastyczne w smaku bliny z łososiem i kawiorem, roladki z łososia, pieczonej papryki i twarożku ziołowego, a także prawdziwie pyszne i lekkie szparagi z szynką parmeńską i sosem holenderskim.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj. polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz warsztaty-pak.pl
Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl

18 / 18

Przystawki tematem III edycji Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Warsztaty Kulinarne pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej odbyły się już po raz trzeci. Ich tematem były przystawki, a uczestników w tajniki gotowania wprowadzili: Kamil Kosnowski (z restauracji Smaki Warszawy) oraz Marcin Budynek, opiekun Warsztatów.
Uczestnicy Warsztatów Kulinarnych spotkali się w restauracji Smaki Warszawy, przy ulicy Żurawiej 47/49. Szefem Kuchni jest Kamil Kosnowski. Wraz z Marcinem Budynkiem częstowali gości wyszukanymi przystawkami, opowiadali o swoich sposobach wydobywania smaku.

Drugi dzień Warsztatów to już czysta praktyka. Wśród przyrządzanych przystawek znalazły się m.in. fantastyczne w smaku bliny z łososiem i kawiorem, roladki z łososia, pieczonej papryki i twarożku ziołowego, a także prawdziwie pyszne i lekkie szparagi z szynką parmeńską i sosem holenderskim.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj. polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz warsztaty-pak.pl
Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl

Wybrane dla Ciebie

Komentarze (0)