Przystawki tematem trzeciej edycji Warsztatów Kulinarnych

Warsztaty Kulinarne pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej odbyły się już po raz trzeci. Ich tematem były przystawki, a uczestników w tajniki gotowania wprowadzili: Kamil Kosnowski (z restauracji Smaki Warszawy) oraz Marcin Budynek, opiekun Warsztatów.

Obraz

/ 19Przystawki tematem III edycji Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Warsztaty Kulinarne pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej odbyły się już po raz trzeci. Ich tematem były przystawki, a uczestników w tajniki gotowania wprowadzili: Kamil Kosnowski (z restauracji Smaki Warszawy) oraz Marcin Budynek, opiekun Warsztatów.
Uczestnicy Warsztatów Kulinarnych spotkali się 16 czerwca, czyli w pierwszy dzień tej edycji zajęć w restauracji Smaki Warszawy, przy ulicy Żurawiej 47/49. Szefem Kuchni jest Kamil Kosnowski. Wraz z Marcinem Budynkiem częstowali gości wyszukanymi przystawkami, opowiadali o swoich sposobach wydobywania smaku, a także serwowali obecnym zabawne anegdoty z ich kulinarnego życia.

Drugi dzień Warsztatów, 17 czerwca to już czysta praktyka. Uczestnicy kursu, którzy zebrali się w Centrum Techniki Kulinarnej, mieli za zadanie przygotować pod czujnym okiem Marcina Budynka i Kamila Kosnowskiego zakąski degustowane dnia poprzedniego. Wszyscy otrzymali piękne fartuchy firmy COOKie (damskie z kolekcji Julietta, męskie z kolekcji Borys) oraz książeczki z przepisami. Wśród przyrządzanych przystawek znalazły się fantastyczne w smaku bliny z łososiem i kawiorem, roladki z łososia, pieczonej papryki i twarożku ziołowego, a także prawdziwie pyszne i lekkie szparagi z szynką parmeńską i sosem holenderskim. Ciekawość uczestników wzbudziły bryndza z karmelizowanym jabłkiem i buraczkami oraz kozi ser w panierce z pestek słonecznika z sosem z czerwonych porzeczek na rukoli, a prawdziwy zachwyt łosoś pieczony z grzybową krustą. Kursantom smakowała także wyborna wątróbka z sosem malinowym na sałacie, a tatar z łososia i truskawek z zielonym i czerwonym pieprzem oraz miętą został podany jako propozycja dla
smakoszy.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj. polska-gotuje.pl

, e-mieszkanie.pl oraz warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku: https://www.facebook.com/WarsztatyKulinarne. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 16 lipca, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl

Zapraszamy!

/ 19Przystawki tematem III edycji Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Warsztaty Kulinarne pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej odbyły się już po raz trzeci. Ich tematem były przystawki, a uczestników w tajniki gotowania wprowadzili: Kamil Kosnowski (z restauracji Smaki Warszawy) oraz Marcin Budynek, opiekun Warsztatów.
Uczestnicy Warsztatów Kulinarnych spotkali się w restauracji Smaki Warszawy, przy ulicy Żurawiej 47/49. Szefem Kuchni jest Kamil Kosnowski. Wraz z Marcinem Budynkiem częstowali gości wyszukanymi przystawkami, opowiadali o swoich sposobach wydobywania smaku.

Drugi dzień Warsztatów to już czysta praktyka. Wśród przyrządzanych przystawek znalazły się m.in. fantastyczne w smaku bliny z łososiem i kawiorem, roladki z łososia, pieczonej papryki i twarożku ziołowego, a także prawdziwie pyszne i lekkie szparagi z szynką parmeńską i sosem holenderskim.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj. polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz warsztaty-pak.pl
Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl

/ 19Przystawki tematem III edycji Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Warsztaty Kulinarne pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej odbyły się już po raz trzeci. Ich tematem były przystawki, a uczestników w tajniki gotowania wprowadzili: Kamil Kosnowski (z restauracji Smaki Warszawy) oraz Marcin Budynek, opiekun Warsztatów.
Uczestnicy Warsztatów Kulinarnych spotkali się w restauracji Smaki Warszawy, przy ulicy Żurawiej 47/49. Szefem Kuchni jest Kamil Kosnowski. Wraz z Marcinem Budynkiem częstowali gości wyszukanymi przystawkami, opowiadali o swoich sposobach wydobywania smaku.

Drugi dzień Warsztatów to już czysta praktyka. Wśród przyrządzanych przystawek znalazły się m.in. fantastyczne w smaku bliny z łososiem i kawiorem, roladki z łososia, pieczonej papryki i twarożku ziołowego, a także prawdziwie pyszne i lekkie szparagi z szynką parmeńską i sosem holenderskim.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj. polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz warsztaty-pak.pl
Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl

/ 19Przystawki tematem III edycji Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Warsztaty Kulinarne pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej odbyły się już po raz trzeci. Ich tematem były przystawki, a uczestników w tajniki gotowania wprowadzili: Kamil Kosnowski (z restauracji Smaki Warszawy) oraz Marcin Budynek, opiekun Warsztatów.
Uczestnicy Warsztatów Kulinarnych spotkali się w restauracji Smaki Warszawy, przy ulicy Żurawiej 47/49. Szefem Kuchni jest Kamil Kosnowski. Wraz z Marcinem Budynkiem częstowali gości wyszukanymi przystawkami, opowiadali o swoich sposobach wydobywania smaku.

Drugi dzień Warsztatów to już czysta praktyka. Wśród przyrządzanych przystawek znalazły się m.in. fantastyczne w smaku bliny z łososiem i kawiorem, roladki z łososia, pieczonej papryki i twarożku ziołowego, a także prawdziwie pyszne i lekkie szparagi z szynką parmeńską i sosem holenderskim.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj. polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz warsztaty-pak.pl
Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl

/ 19Przystawki tematem III edycji Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Warsztaty Kulinarne pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej odbyły się już po raz trzeci. Ich tematem były przystawki, a uczestników w tajniki gotowania wprowadzili: Kamil Kosnowski (z restauracji Smaki Warszawy) oraz Marcin Budynek, opiekun Warsztatów.
Uczestnicy Warsztatów Kulinarnych spotkali się w restauracji Smaki Warszawy, przy ulicy Żurawiej 47/49. Szefem Kuchni jest Kamil Kosnowski. Wraz z Marcinem Budynkiem częstowali gości wyszukanymi przystawkami, opowiadali o swoich sposobach wydobywania smaku.

Drugi dzień Warsztatów to już czysta praktyka. Wśród przyrządzanych przystawek znalazły się m.in. fantastyczne w smaku bliny z łososiem i kawiorem, roladki z łososia, pieczonej papryki i twarożku ziołowego, a także prawdziwie pyszne i lekkie szparagi z szynką parmeńską i sosem holenderskim.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj. polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz warsztaty-pak.pl
Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl

/ 19Przystawki tematem III edycji Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Warsztaty Kulinarne pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej odbyły się już po raz trzeci. Ich tematem były przystawki, a uczestników w tajniki gotowania wprowadzili: Kamil Kosnowski (z restauracji Smaki Warszawy) oraz Marcin Budynek, opiekun Warsztatów.
Uczestnicy Warsztatów Kulinarnych spotkali się w restauracji Smaki Warszawy, przy ulicy Żurawiej 47/49. Szefem Kuchni jest Kamil Kosnowski. Wraz z Marcinem Budynkiem częstowali gości wyszukanymi przystawkami, opowiadali o swoich sposobach wydobywania smaku.

Drugi dzień Warsztatów to już czysta praktyka. Wśród przyrządzanych przystawek znalazły się m.in. fantastyczne w smaku bliny z łososiem i kawiorem, roladki z łososia, pieczonej papryki i twarożku ziołowego, a także prawdziwie pyszne i lekkie szparagi z szynką parmeńską i sosem holenderskim.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj. polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz warsztaty-pak.pl
Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl

/ 19Przystawki tematem III edycji Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Warsztaty Kulinarne pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej odbyły się już po raz trzeci. Ich tematem były przystawki, a uczestników w tajniki gotowania wprowadzili: Kamil Kosnowski (z restauracji Smaki Warszawy) oraz Marcin Budynek, opiekun Warsztatów.
Uczestnicy Warsztatów Kulinarnych spotkali się w restauracji Smaki Warszawy, przy ulicy Żurawiej 47/49. Szefem Kuchni jest Kamil Kosnowski. Wraz z Marcinem Budynkiem częstowali gości wyszukanymi przystawkami, opowiadali o swoich sposobach wydobywania smaku.

Drugi dzień Warsztatów to już czysta praktyka. Wśród przyrządzanych przystawek znalazły się m.in. fantastyczne w smaku bliny z łososiem i kawiorem, roladki z łososia, pieczonej papryki i twarożku ziołowego, a także prawdziwie pyszne i lekkie szparagi z szynką parmeńską i sosem holenderskim.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj. polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz warsztaty-pak.pl
Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl

/ 19Przystawki tematem III edycji Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Warsztaty Kulinarne pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej odbyły się już po raz trzeci. Ich tematem były przystawki, a uczestników w tajniki gotowania wprowadzili: Kamil Kosnowski (z restauracji Smaki Warszawy) oraz Marcin Budynek, opiekun Warsztatów.
Uczestnicy Warsztatów Kulinarnych spotkali się w restauracji Smaki Warszawy, przy ulicy Żurawiej 47/49. Szefem Kuchni jest Kamil Kosnowski. Wraz z Marcinem Budynkiem częstowali gości wyszukanymi przystawkami, opowiadali o swoich sposobach wydobywania smaku.

Drugi dzień Warsztatów to już czysta praktyka. Wśród przyrządzanych przystawek znalazły się m.in. fantastyczne w smaku bliny z łososiem i kawiorem, roladki z łososia, pieczonej papryki i twarożku ziołowego, a także prawdziwie pyszne i lekkie szparagi z szynką parmeńską i sosem holenderskim.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj. polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz warsztaty-pak.pl
Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl

/ 19Przystawki tematem III edycji Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Warsztaty Kulinarne pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej odbyły się już po raz trzeci. Ich tematem były przystawki, a uczestników w tajniki gotowania wprowadzili: Kamil Kosnowski (z restauracji Smaki Warszawy) oraz Marcin Budynek, opiekun Warsztatów.
Uczestnicy Warsztatów Kulinarnych spotkali się w restauracji Smaki Warszawy, przy ulicy Żurawiej 47/49. Szefem Kuchni jest Kamil Kosnowski. Wraz z Marcinem Budynkiem częstowali gości wyszukanymi przystawkami, opowiadali o swoich sposobach wydobywania smaku.

Drugi dzień Warsztatów to już czysta praktyka. Wśród przyrządzanych przystawek znalazły się m.in. fantastyczne w smaku bliny z łososiem i kawiorem, roladki z łososia, pieczonej papryki i twarożku ziołowego, a także prawdziwie pyszne i lekkie szparagi z szynką parmeńską i sosem holenderskim.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj. polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz warsztaty-pak.pl
Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl

10 / 19Przystawki tematem III edycji Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Warsztaty Kulinarne pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej odbyły się już po raz trzeci. Ich tematem były przystawki, a uczestników w tajniki gotowania wprowadzili: Kamil Kosnowski (z restauracji Smaki Warszawy) oraz Marcin Budynek, opiekun Warsztatów.
Uczestnicy Warsztatów Kulinarnych spotkali się w restauracji Smaki Warszawy, przy ulicy Żurawiej 47/49. Szefem Kuchni jest Kamil Kosnowski. Wraz z Marcinem Budynkiem częstowali gości wyszukanymi przystawkami, opowiadali o swoich sposobach wydobywania smaku.

Drugi dzień Warsztatów to już czysta praktyka. Wśród przyrządzanych przystawek znalazły się m.in. fantastyczne w smaku bliny z łososiem i kawiorem, roladki z łososia, pieczonej papryki i twarożku ziołowego, a także prawdziwie pyszne i lekkie szparagi z szynką parmeńską i sosem holenderskim.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj. polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz warsztaty-pak.pl
Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl

11 / 19Przystawki tematem III edycji Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Warsztaty Kulinarne pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej odbyły się już po raz trzeci. Ich tematem były przystawki, a uczestników w tajniki gotowania wprowadzili: Kamil Kosnowski (z restauracji Smaki Warszawy) oraz Marcin Budynek, opiekun Warsztatów.
Uczestnicy Warsztatów Kulinarnych spotkali się w restauracji Smaki Warszawy, przy ulicy Żurawiej 47/49. Szefem Kuchni jest Kamil Kosnowski. Wraz z Marcinem Budynkiem częstowali gości wyszukanymi przystawkami, opowiadali o swoich sposobach wydobywania smaku.

Drugi dzień Warsztatów to już czysta praktyka. Wśród przyrządzanych przystawek znalazły się m.in. fantastyczne w smaku bliny z łososiem i kawiorem, roladki z łososia, pieczonej papryki i twarożku ziołowego, a także prawdziwie pyszne i lekkie szparagi z szynką parmeńską i sosem holenderskim.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj. polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz warsztaty-pak.pl
Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl

12 / 19Przystawki tematem III edycji Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Warsztaty Kulinarne pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej odbyły się już po raz trzeci. Ich tematem były przystawki, a uczestników w tajniki gotowania wprowadzili: Kamil Kosnowski (z restauracji Smaki Warszawy) oraz Marcin Budynek, opiekun Warsztatów.
Uczestnicy Warsztatów Kulinarnych spotkali się w restauracji Smaki Warszawy, przy ulicy Żurawiej 47/49. Szefem Kuchni jest Kamil Kosnowski. Wraz z Marcinem Budynkiem częstowali gości wyszukanymi przystawkami, opowiadali o swoich sposobach wydobywania smaku.

Drugi dzień Warsztatów to już czysta praktyka. Wśród przyrządzanych przystawek znalazły się m.in. fantastyczne w smaku bliny z łososiem i kawiorem, roladki z łososia, pieczonej papryki i twarożku ziołowego, a także prawdziwie pyszne i lekkie szparagi z szynką parmeńską i sosem holenderskim.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj. polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz warsztaty-pak.pl
Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl

13 / 19Przystawki tematem III edycji Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Warsztaty Kulinarne pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej odbyły się już po raz trzeci. Ich tematem były przystawki, a uczestników w tajniki gotowania wprowadzili: Kamil Kosnowski (z restauracji Smaki Warszawy) oraz Marcin Budynek, opiekun Warsztatów.
Uczestnicy Warsztatów Kulinarnych spotkali się w restauracji Smaki Warszawy, przy ulicy Żurawiej 47/49. Szefem Kuchni jest Kamil Kosnowski. Wraz z Marcinem Budynkiem częstowali gości wyszukanymi przystawkami, opowiadali o swoich sposobach wydobywania smaku.

Drugi dzień Warsztatów to już czysta praktyka. Wśród przyrządzanych przystawek znalazły się m.in. fantastyczne w smaku bliny z łososiem i kawiorem, roladki z łososia, pieczonej papryki i twarożku ziołowego, a także prawdziwie pyszne i lekkie szparagi z szynką parmeńską i sosem holenderskim.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj. polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz warsztaty-pak.pl
Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl

14 / 19Przystawki tematem III edycji Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Warsztaty Kulinarne pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej odbyły się już po raz trzeci. Ich tematem były przystawki, a uczestników w tajniki gotowania wprowadzili: Kamil Kosnowski (z restauracji Smaki Warszawy) oraz Marcin Budynek, opiekun Warsztatów.
Uczestnicy Warsztatów Kulinarnych spotkali się w restauracji Smaki Warszawy, przy ulicy Żurawiej 47/49. Szefem Kuchni jest Kamil Kosnowski. Wraz z Marcinem Budynkiem częstowali gości wyszukanymi przystawkami, opowiadali o swoich sposobach wydobywania smaku.

Drugi dzień Warsztatów to już czysta praktyka. Wśród przyrządzanych przystawek znalazły się m.in. fantastyczne w smaku bliny z łososiem i kawiorem, roladki z łososia, pieczonej papryki i twarożku ziołowego, a także prawdziwie pyszne i lekkie szparagi z szynką parmeńską i sosem holenderskim.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj. polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz warsztaty-pak.pl
Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl

15 / 19Przystawki tematem III edycji Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Warsztaty Kulinarne pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej odbyły się już po raz trzeci. Ich tematem były przystawki, a uczestników w tajniki gotowania wprowadzili: Kamil Kosnowski (z restauracji Smaki Warszawy) oraz Marcin Budynek, opiekun Warsztatów.
Uczestnicy Warsztatów Kulinarnych spotkali się w restauracji Smaki Warszawy, przy ulicy Żurawiej 47/49. Szefem Kuchni jest Kamil Kosnowski. Wraz z Marcinem Budynkiem częstowali gości wyszukanymi przystawkami, opowiadali o swoich sposobach wydobywania smaku.

Drugi dzień Warsztatów to już czysta praktyka. Wśród przyrządzanych przystawek znalazły się m.in. fantastyczne w smaku bliny z łososiem i kawiorem, roladki z łososia, pieczonej papryki i twarożku ziołowego, a także prawdziwie pyszne i lekkie szparagi z szynką parmeńską i sosem holenderskim.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj. polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz warsztaty-pak.pl
Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl

16 / 19Przystawki tematem III edycji Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Warsztaty Kulinarne pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej odbyły się już po raz trzeci. Ich tematem były przystawki, a uczestników w tajniki gotowania wprowadzili: Kamil Kosnowski (z restauracji Smaki Warszawy) oraz Marcin Budynek, opiekun Warsztatów.
Uczestnicy Warsztatów Kulinarnych spotkali się w restauracji Smaki Warszawy, przy ulicy Żurawiej 47/49. Szefem Kuchni jest Kamil Kosnowski. Wraz z Marcinem Budynkiem częstowali gości wyszukanymi przystawkami, opowiadali o swoich sposobach wydobywania smaku.

Drugi dzień Warsztatów to już czysta praktyka. Wśród przyrządzanych przystawek znalazły się m.in. fantastyczne w smaku bliny z łososiem i kawiorem, roladki z łososia, pieczonej papryki i twarożku ziołowego, a także prawdziwie pyszne i lekkie szparagi z szynką parmeńską i sosem holenderskim.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj. polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz warsztaty-pak.pl
Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl

17 / 19Przystawki tematem III edycji Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Warsztaty Kulinarne pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej odbyły się już po raz trzeci. Ich tematem były przystawki, a uczestników w tajniki gotowania wprowadzili: Kamil Kosnowski (z restauracji Smaki Warszawy) oraz Marcin Budynek, opiekun Warsztatów.
Uczestnicy Warsztatów Kulinarnych spotkali się w restauracji Smaki Warszawy, przy ulicy Żurawiej 47/49. Szefem Kuchni jest Kamil Kosnowski. Wraz z Marcinem Budynkiem częstowali gości wyszukanymi przystawkami, opowiadali o swoich sposobach wydobywania smaku.

Drugi dzień Warsztatów to już czysta praktyka. Wśród przyrządzanych przystawek znalazły się m.in. fantastyczne w smaku bliny z łososiem i kawiorem, roladki z łososia, pieczonej papryki i twarożku ziołowego, a także prawdziwie pyszne i lekkie szparagi z szynką parmeńską i sosem holenderskim.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj. polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz warsztaty-pak.pl
Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl

18 / 19Przystawki tematem III edycji Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Warsztaty Kulinarne pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej odbyły się już po raz trzeci. Ich tematem były przystawki, a uczestników w tajniki gotowania wprowadzili: Kamil Kosnowski (z restauracji Smaki Warszawy) oraz Marcin Budynek, opiekun Warsztatów.
Uczestnicy Warsztatów Kulinarnych spotkali się w restauracji Smaki Warszawy, przy ulicy Żurawiej 47/49. Szefem Kuchni jest Kamil Kosnowski. Wraz z Marcinem Budynkiem częstowali gości wyszukanymi przystawkami, opowiadali o swoich sposobach wydobywania smaku.

Drugi dzień Warsztatów to już czysta praktyka. Wśród przyrządzanych przystawek znalazły się m.in. fantastyczne w smaku bliny z łososiem i kawiorem, roladki z łososia, pieczonej papryki i twarożku ziołowego, a także prawdziwie pyszne i lekkie szparagi z szynką parmeńską i sosem holenderskim.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj. polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz warsztaty-pak.pl
Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl

19 / 19Przystawki tematem III edycji Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Warsztaty Kulinarne pod patronatem Polskiej Akademii Kulinarnej odbyły się już po raz trzeci. Ich tematem były przystawki, a uczestników w tajniki gotowania wprowadzili: Kamil Kosnowski (z restauracji Smaki Warszawy) oraz Marcin Budynek, opiekun Warsztatów.
Uczestnicy Warsztatów Kulinarnych spotkali się w restauracji Smaki Warszawy, przy ulicy Żurawiej 47/49. Szefem Kuchni jest Kamil Kosnowski. Wraz z Marcinem Budynkiem częstowali gości wyszukanymi przystawkami, opowiadali o swoich sposobach wydobywania smaku.

Drugi dzień Warsztatów to już czysta praktyka. Wśród przyrządzanych przystawek znalazły się m.in. fantastyczne w smaku bliny z łososiem i kawiorem, roladki z łososia, pieczonej papryki i twarożku ziołowego, a także prawdziwie pyszne i lekkie szparagi z szynką parmeńską i sosem holenderskim.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj. polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz warsztaty-pak.pl
Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl

Wybrane dla Ciebie

Po paraliżu twarzy odszedł z programu "Nasz nowy dom". Tak dziś wygląda jego życie
Po paraliżu twarzy odszedł z programu "Nasz nowy dom". Tak dziś wygląda jego życie
Cudem ocalała z WTC. Później żałowała, że przeżyła
Cudem ocalała z WTC. Później żałowała, że przeżyła
Wysmarkuj kostki przed wyjściem do lasu. Kleszcze nawet się nie zbliżą
Wysmarkuj kostki przed wyjściem do lasu. Kleszcze nawet się nie zbliżą
Co daje obrzezanie? Lekarze wymieniają korzyści
Co daje obrzezanie? Lekarze wymieniają korzyści
Wskoczyła w bikini. Aż trudno oderwać od niej wzrok
Wskoczyła w bikini. Aż trudno oderwać od niej wzrok
Ma trudny okres za sobą? "Zaczynam oddychać pełną piersią"
Ma trudny okres za sobą? "Zaczynam oddychać pełną piersią"
Najgorszy owoc dla psów. Pod żadnym pozorem mu go nie podawaj
Najgorszy owoc dla psów. Pod żadnym pozorem mu go nie podawaj
"Było u mnie naprawdę krucho". Musiał zastawiać kolejne przedmioty
"Było u mnie naprawdę krucho". Musiał zastawiać kolejne przedmioty
Miał ją zdradzać z koleżanką z planu. Tak zachował się po rozstaniu
Miał ją zdradzać z koleżanką z planu. Tak zachował się po rozstaniu
Zrób to we wrześniu. Wiosną chwastów będzie mniej
Zrób to we wrześniu. Wiosną chwastów będzie mniej
Już mogą wchodzić do domów. To dlatego lepiej ich nie zabijać
Już mogą wchodzić do domów. To dlatego lepiej ich nie zabijać
Ten trik robi furorę w sieci. Sprawdziłam, czy naprawdę działa
Ten trik robi furorę w sieci. Sprawdziłam, czy naprawdę działa