Edyta Górniak wydała oświadczenie. Potwierdza rozstanie

Edyta Górniak wreszcie odniosła się do informacji, że jej związek z Mateuszem Zalewskim przeszedł do historii. Na oficjalnym fanpage'u gwiazda opublikowała wyczerpujące oświadczenie.
Głosuj
Podziel się
Opinie
Edyta Górniak wydała oświadczenie ws. związku.
Edyta Górniak wydała oświadczenie ws. związku. (AKPA)
WP

Wydawało się, że Mateusz Zalewski jest partnerem, na którego czekała Edyta Górniak. Czuły i opiekuńczy dawał jej poczucie bezpieczeństwa. Fakt, że jest młodszy od diwy, wcale go nie przekreślał – wręcz przeciwnie. Górniak zaczęła nawet sugerować, że chce mieć z nim dziecko. Niedawno jednak miało dojść do rozstania. Zalewski bawił się z mediami w kotka i myszkę, nie zaprzeczając ani nie potwierdzając, że związek się skończył. Artystka wybrała za to milczenie – aż do teraz.

"Obserwując komentarze i głośne analizy Mediów, zdecydowałam zająć stanowisko w temacie domysłów, dotyczących mojej relacji osobistej. Dlatego wyłącznie, aby nie pozostawiać więcej pola do dowolnej interpretacji i spekulacji potwierdzam, iż związek Nasz z Mateuszem Zalewskim zmuszona byłam kilka tygodni temu zakończyć. Nie jest to dla Nas obojga łatwy czas, dlatego zwracam się z uprzejmą prośbą do wszystkich Mediów, o uszanowanie tego tematu w rozważaniach publicznych. Niezależnie, mimo okoliczności Naszego rozstania, pozostaję Mateuszowi i najbliższym Jemu osobom niezmiennie życzliwa" – oświadczyła gwiazda na Facebooku.

WP

Związek Edyty Górniak i Mateusza Zalewskiego przetrwał parę miesięcy – diwa potwierdziła go w lipcu 2018 r.