WAŻNE
TERAZ

Incydent przed biurem PO. 44-latek z zarzutami

Potrawy z ryb i owoców morza podczas V Warsztatów Kulinarnych

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.

Obraz

/ 16V edycja Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.
Gospodarzem sobotniego spotkania w restauracji Meltemi, znajdującej się w Warszawie przy ul. Opaczewskiej 43/1, był jej szef kuchni, Dimitrios Anastasopoulos. Podczas degustacji zaprezentowane zostały dania będące tematem niedzielnych zajęć.

Drugi dzień warsztatów, czyli niedziela 23 września, to już tradycyjnie Centrum Techniki Kulinarnej i nauka przyrządzania wyśmienitych potraw, w tej edycji z ryb i owoców morza. Prowadzący - Dimitrios Anastopoulos oraz Marcin Budynek uczyli Gości przygotowywania pieczonych krokiecików z dorsza z bobem, kalmarów z sosem z czerwonej papryki z musem z kalafiora, krewetek z warzywami i suszonymi pomidorami, pieczonego łososia ze świeżymi ziołami i ciepłą sałatką z fasolki szparagowej, grillowanego tuńczyka z bukietem sałat i sosem pomidorowo-oliwkowym z dodatkiem puree buraczkowego, szaszłyków rybnych oraz duszonego łososia z dodatkiem smażonej rukoli i zielonego groszku. Każdy z Uczestników Warsztatów otrzymał fartuch COOKie oraz prezent od firmy Hortex - nowego partnera projektu.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj: polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz na oficjalnej stronie projektu warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 22 października, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl
Zapraszamy!

/ 16V edycja Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.
Gospodarzem sobotniego spotkania w restauracji Meltemi, znajdującej się w Warszawie przy ul. Opaczewskiej 43/1, był jej szef kuchni, Dimitrios Anastasopoulos. Podczas degustacji zaprezentowane zostały dania będące tematem niedzielnych zajęć.

Drugi dzień warsztatów, czyli niedziela 23 września, to już tradycyjnie Centrum Techniki Kulinarnej i nauka przyrządzania wyśmienitych potraw, w tej edycji z ryb i owoców morza. Prowadzący - Dimitrios Anastopoulos oraz Marcin Budynek uczyli Gości przygotowywania pieczonych krokiecików z dorsza z bobem, kalmarów z sosem z czerwonej papryki z musem z kalafiora, krewetek z warzywami i suszonymi pomidorami, pieczonego łososia ze świeżymi ziołami i ciepłą sałatką z fasolki szparagowej, grillowanego tuńczyka z bukietem sałat i sosem pomidorowo-oliwkowym z dodatkiem puree buraczkowego, szaszłyków rybnych oraz duszonego łososia z dodatkiem smażonej rukoli i zielonego groszku. Każdy z Uczestników Warsztatów otrzymał fartuch COOKie oraz prezent od firmy Hortex - nowego partnera projektu.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj: polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz na oficjalnej stronie projektu warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 22 października, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl
Zapraszamy!

/ 16V edycja Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.
Gospodarzem sobotniego spotkania w restauracji Meltemi, znajdującej się w Warszawie przy ul. Opaczewskiej 43/1, był jej szef kuchni, Dimitrios Anastasopoulos. Podczas degustacji zaprezentowane zostały dania będące tematem niedzielnych zajęć.

Drugi dzień warsztatów, czyli niedziela 23 września, to już tradycyjnie Centrum Techniki Kulinarnej i nauka przyrządzania wyśmienitych potraw, w tej edycji z ryb i owoców morza. Prowadzący - Dimitrios Anastopoulos oraz Marcin Budynek uczyli Gości przygotowywania pieczonych krokiecików z dorsza z bobem, kalmarów z sosem z czerwonej papryki z musem z kalafiora, krewetek z warzywami i suszonymi pomidorami, pieczonego łososia ze świeżymi ziołami i ciepłą sałatką z fasolki szparagowej, grillowanego tuńczyka z bukietem sałat i sosem pomidorowo-oliwkowym z dodatkiem puree buraczkowego, szaszłyków rybnych oraz duszonego łososia z dodatkiem smażonej rukoli i zielonego groszku. Każdy z Uczestników Warsztatów otrzymał fartuch COOKie oraz prezent od firmy Hortex - nowego partnera projektu.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj: polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz na oficjalnej stronie projektu warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 22 października, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl
Zapraszamy!

/ 16V edycja Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.
Gospodarzem sobotniego spotkania w restauracji Meltemi, znajdującej się w Warszawie przy ul. Opaczewskiej 43/1, był jej szef kuchni, Dimitrios Anastasopoulos. Podczas degustacji zaprezentowane zostały dania będące tematem niedzielnych zajęć.

Drugi dzień warsztatów, czyli niedziela 23 września, to już tradycyjnie Centrum Techniki Kulinarnej i nauka przyrządzania wyśmienitych potraw, w tej edycji z ryb i owoców morza. Prowadzący - Dimitrios Anastopoulos oraz Marcin Budynek uczyli Gości przygotowywania pieczonych krokiecików z dorsza z bobem, kalmarów z sosem z czerwonej papryki z musem z kalafiora, krewetek z warzywami i suszonymi pomidorami, pieczonego łososia ze świeżymi ziołami i ciepłą sałatką z fasolki szparagowej, grillowanego tuńczyka z bukietem sałat i sosem pomidorowo-oliwkowym z dodatkiem puree buraczkowego, szaszłyków rybnych oraz duszonego łososia z dodatkiem smażonej rukoli i zielonego groszku. Każdy z Uczestników Warsztatów otrzymał fartuch COOKie oraz prezent od firmy Hortex - nowego partnera projektu.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj: polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz na oficjalnej stronie projektu warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 22 października, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl
Zapraszamy!

/ 16V edycja Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.
Gospodarzem sobotniego spotkania w restauracji Meltemi, znajdującej się w Warszawie przy ul. Opaczewskiej 43/1, był jej szef kuchni, Dimitrios Anastasopoulos. Podczas degustacji zaprezentowane zostały dania będące tematem niedzielnych zajęć.

Drugi dzień warsztatów, czyli niedziela 23 września, to już tradycyjnie Centrum Techniki Kulinarnej i nauka przyrządzania wyśmienitych potraw, w tej edycji z ryb i owoców morza. Prowadzący - Dimitrios Anastopoulos oraz Marcin Budynek uczyli Gości przygotowywania pieczonych krokiecików z dorsza z bobem, kalmarów z sosem z czerwonej papryki z musem z kalafiora, krewetek z warzywami i suszonymi pomidorami, pieczonego łososia ze świeżymi ziołami i ciepłą sałatką z fasolki szparagowej, grillowanego tuńczyka z bukietem sałat i sosem pomidorowo-oliwkowym z dodatkiem puree buraczkowego, szaszłyków rybnych oraz duszonego łososia z dodatkiem smażonej rukoli i zielonego groszku. Każdy z Uczestników Warsztatów otrzymał fartuch COOKie oraz prezent od firmy Hortex - nowego partnera projektu.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj: polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz na oficjalnej stronie projektu warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 22 października, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl
Zapraszamy!

/ 16V edycja Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.
Gospodarzem sobotniego spotkania w restauracji Meltemi, znajdującej się w Warszawie przy ul. Opaczewskiej 43/1, był jej szef kuchni, Dimitrios Anastasopoulos. Podczas degustacji zaprezentowane zostały dania będące tematem niedzielnych zajęć.

Drugi dzień warsztatów, czyli niedziela 23 września, to już tradycyjnie Centrum Techniki Kulinarnej i nauka przyrządzania wyśmienitych potraw, w tej edycji z ryb i owoców morza. Prowadzący - Dimitrios Anastopoulos oraz Marcin Budynek uczyli Gości przygotowywania pieczonych krokiecików z dorsza z bobem, kalmarów z sosem z czerwonej papryki z musem z kalafiora, krewetek z warzywami i suszonymi pomidorami, pieczonego łososia ze świeżymi ziołami i ciepłą sałatką z fasolki szparagowej, grillowanego tuńczyka z bukietem sałat i sosem pomidorowo-oliwkowym z dodatkiem puree buraczkowego, szaszłyków rybnych oraz duszonego łososia z dodatkiem smażonej rukoli i zielonego groszku. Każdy z Uczestników Warsztatów otrzymał fartuch COOKie oraz prezent od firmy Hortex - nowego partnera projektu.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj: polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz na oficjalnej stronie projektu warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 22 października, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl
Zapraszamy!

/ 16V edycja Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.
Gospodarzem sobotniego spotkania w restauracji Meltemi, znajdującej się w Warszawie przy ul. Opaczewskiej 43/1, był jej szef kuchni, Dimitrios Anastasopoulos. Podczas degustacji zaprezentowane zostały dania będące tematem niedzielnych zajęć.

Drugi dzień warsztatów, czyli niedziela 23 września, to już tradycyjnie Centrum Techniki Kulinarnej i nauka przyrządzania wyśmienitych potraw, w tej edycji z ryb i owoców morza. Prowadzący - Dimitrios Anastopoulos oraz Marcin Budynek uczyli Gości przygotowywania pieczonych krokiecików z dorsza z bobem, kalmarów z sosem z czerwonej papryki z musem z kalafiora, krewetek z warzywami i suszonymi pomidorami, pieczonego łososia ze świeżymi ziołami i ciepłą sałatką z fasolki szparagowej, grillowanego tuńczyka z bukietem sałat i sosem pomidorowo-oliwkowym z dodatkiem puree buraczkowego, szaszłyków rybnych oraz duszonego łososia z dodatkiem smażonej rukoli i zielonego groszku. Każdy z Uczestników Warsztatów otrzymał fartuch COOKie oraz prezent od firmy Hortex - nowego partnera projektu.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj: polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz na oficjalnej stronie projektu warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 22 października, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl
Zapraszamy!

/ 16V edycja Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.
Gospodarzem sobotniego spotkania w restauracji Meltemi, znajdującej się w Warszawie przy ul. Opaczewskiej 43/1, był jej szef kuchni, Dimitrios Anastasopoulos. Podczas degustacji zaprezentowane zostały dania będące tematem niedzielnych zajęć.

Drugi dzień warsztatów, czyli niedziela 23 września, to już tradycyjnie Centrum Techniki Kulinarnej i nauka przyrządzania wyśmienitych potraw, w tej edycji z ryb i owoców morza. Prowadzący - Dimitrios Anastopoulos oraz Marcin Budynek uczyli Gości przygotowywania pieczonych krokiecików z dorsza z bobem, kalmarów z sosem z czerwonej papryki z musem z kalafiora, krewetek z warzywami i suszonymi pomidorami, pieczonego łososia ze świeżymi ziołami i ciepłą sałatką z fasolki szparagowej, grillowanego tuńczyka z bukietem sałat i sosem pomidorowo-oliwkowym z dodatkiem puree buraczkowego, szaszłyków rybnych oraz duszonego łososia z dodatkiem smażonej rukoli i zielonego groszku. Każdy z Uczestników Warsztatów otrzymał fartuch COOKie oraz prezent od firmy Hortex - nowego partnera projektu.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj: polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz na oficjalnej stronie projektu warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 22 października, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl
Zapraszamy!

/ 16V edycja Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.
Gospodarzem sobotniego spotkania w restauracji Meltemi, znajdującej się w Warszawie przy ul. Opaczewskiej 43/1, był jej szef kuchni, Dimitrios Anastasopoulos. Podczas degustacji zaprezentowane zostały dania będące tematem niedzielnych zajęć.

Drugi dzień warsztatów, czyli niedziela 23 września, to już tradycyjnie Centrum Techniki Kulinarnej i nauka przyrządzania wyśmienitych potraw, w tej edycji z ryb i owoców morza. Prowadzący - Dimitrios Anastopoulos oraz Marcin Budynek uczyli Gości przygotowywania pieczonych krokiecików z dorsza z bobem, kalmarów z sosem z czerwonej papryki z musem z kalafiora, krewetek z warzywami i suszonymi pomidorami, pieczonego łososia ze świeżymi ziołami i ciepłą sałatką z fasolki szparagowej, grillowanego tuńczyka z bukietem sałat i sosem pomidorowo-oliwkowym z dodatkiem puree buraczkowego, szaszłyków rybnych oraz duszonego łososia z dodatkiem smażonej rukoli i zielonego groszku. Każdy z Uczestników Warsztatów otrzymał fartuch COOKie oraz prezent od firmy Hortex - nowego partnera projektu.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj: polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz na oficjalnej stronie projektu warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 22 października, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl
Zapraszamy!

10 / 16V edycja Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.
Gospodarzem sobotniego spotkania w restauracji Meltemi, znajdującej się w Warszawie przy ul. Opaczewskiej 43/1, był jej szef kuchni, Dimitrios Anastasopoulos. Podczas degustacji zaprezentowane zostały dania będące tematem niedzielnych zajęć.

Drugi dzień warsztatów, czyli niedziela 23 września, to już tradycyjnie Centrum Techniki Kulinarnej i nauka przyrządzania wyśmienitych potraw, w tej edycji z ryb i owoców morza. Prowadzący - Dimitrios Anastopoulos oraz Marcin Budynek uczyli Gości przygotowywania pieczonych krokiecików z dorsza z bobem, kalmarów z sosem z czerwonej papryki z musem z kalafiora, krewetek z warzywami i suszonymi pomidorami, pieczonego łososia ze świeżymi ziołami i ciepłą sałatką z fasolki szparagowej, grillowanego tuńczyka z bukietem sałat i sosem pomidorowo-oliwkowym z dodatkiem puree buraczkowego, szaszłyków rybnych oraz duszonego łososia z dodatkiem smażonej rukoli i zielonego groszku. Każdy z Uczestników Warsztatów otrzymał fartuch COOKie oraz prezent od firmy Hortex - nowego partnera projektu.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj: polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz na oficjalnej stronie projektu warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 22 października, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl
Zapraszamy!

11 / 16V edycja Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.
Gospodarzem sobotniego spotkania w restauracji Meltemi, znajdującej się w Warszawie przy ul. Opaczewskiej 43/1, był jej szef kuchni, Dimitrios Anastasopoulos. Podczas degustacji zaprezentowane zostały dania będące tematem niedzielnych zajęć.

Drugi dzień warsztatów, czyli niedziela 23 września, to już tradycyjnie Centrum Techniki Kulinarnej i nauka przyrządzania wyśmienitych potraw, w tej edycji z ryb i owoców morza. Prowadzący - Dimitrios Anastopoulos oraz Marcin Budynek uczyli Gości przygotowywania pieczonych krokiecików z dorsza z bobem, kalmarów z sosem z czerwonej papryki z musem z kalafiora, krewetek z warzywami i suszonymi pomidorami, pieczonego łososia ze świeżymi ziołami i ciepłą sałatką z fasolki szparagowej, grillowanego tuńczyka z bukietem sałat i sosem pomidorowo-oliwkowym z dodatkiem puree buraczkowego, szaszłyków rybnych oraz duszonego łososia z dodatkiem smażonej rukoli i zielonego groszku. Każdy z Uczestników Warsztatów otrzymał fartuch COOKie oraz prezent od firmy Hortex - nowego partnera projektu.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj: polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz na oficjalnej stronie projektu warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 22 października, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl
Zapraszamy!

12 / 16V edycja Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.
Gospodarzem sobotniego spotkania w restauracji Meltemi, znajdującej się w Warszawie przy ul. Opaczewskiej 43/1, był jej szef kuchni, Dimitrios Anastasopoulos. Podczas degustacji zaprezentowane zostały dania będące tematem niedzielnych zajęć.

Drugi dzień warsztatów, czyli niedziela 23 września, to już tradycyjnie Centrum Techniki Kulinarnej i nauka przyrządzania wyśmienitych potraw, w tej edycji z ryb i owoców morza. Prowadzący - Dimitrios Anastopoulos oraz Marcin Budynek uczyli Gości przygotowywania pieczonych krokiecików z dorsza z bobem, kalmarów z sosem z czerwonej papryki z musem z kalafiora, krewetek z warzywami i suszonymi pomidorami, pieczonego łososia ze świeżymi ziołami i ciepłą sałatką z fasolki szparagowej, grillowanego tuńczyka z bukietem sałat i sosem pomidorowo-oliwkowym z dodatkiem puree buraczkowego, szaszłyków rybnych oraz duszonego łososia z dodatkiem smażonej rukoli i zielonego groszku. Każdy z Uczestników Warsztatów otrzymał fartuch COOKie oraz prezent od firmy Hortex - nowego partnera projektu.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj: polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz na oficjalnej stronie projektu warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 22 października, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl
Zapraszamy!

13 / 16V edycja Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.
Gospodarzem sobotniego spotkania w restauracji Meltemi, znajdującej się w Warszawie przy ul. Opaczewskiej 43/1, był jej szef kuchni, Dimitrios Anastasopoulos. Podczas degustacji zaprezentowane zostały dania będące tematem niedzielnych zajęć.

Drugi dzień warsztatów, czyli niedziela 23 września, to już tradycyjnie Centrum Techniki Kulinarnej i nauka przyrządzania wyśmienitych potraw, w tej edycji z ryb i owoców morza. Prowadzący - Dimitrios Anastopoulos oraz Marcin Budynek uczyli Gości przygotowywania pieczonych krokiecików z dorsza z bobem, kalmarów z sosem z czerwonej papryki z musem z kalafiora, krewetek z warzywami i suszonymi pomidorami, pieczonego łososia ze świeżymi ziołami i ciepłą sałatką z fasolki szparagowej, grillowanego tuńczyka z bukietem sałat i sosem pomidorowo-oliwkowym z dodatkiem puree buraczkowego, szaszłyków rybnych oraz duszonego łososia z dodatkiem smażonej rukoli i zielonego groszku. Każdy z Uczestników Warsztatów otrzymał fartuch COOKie oraz prezent od firmy Hortex - nowego partnera projektu.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj: polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz na oficjalnej stronie projektu warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 22 października, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl
Zapraszamy!

14 / 16V edycja Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.
Gospodarzem sobotniego spotkania w restauracji Meltemi, znajdującej się w Warszawie przy ul. Opaczewskiej 43/1, był jej szef kuchni, Dimitrios Anastasopoulos. Podczas degustacji zaprezentowane zostały dania będące tematem niedzielnych zajęć.

Drugi dzień warsztatów, czyli niedziela 23 września, to już tradycyjnie Centrum Techniki Kulinarnej i nauka przyrządzania wyśmienitych potraw, w tej edycji z ryb i owoców morza. Prowadzący - Dimitrios Anastopoulos oraz Marcin Budynek uczyli Gości przygotowywania pieczonych krokiecików z dorsza z bobem, kalmarów z sosem z czerwonej papryki z musem z kalafiora, krewetek z warzywami i suszonymi pomidorami, pieczonego łososia ze świeżymi ziołami i ciepłą sałatką z fasolki szparagowej, grillowanego tuńczyka z bukietem sałat i sosem pomidorowo-oliwkowym z dodatkiem puree buraczkowego, szaszłyków rybnych oraz duszonego łososia z dodatkiem smażonej rukoli i zielonego groszku. Każdy z Uczestników Warsztatów otrzymał fartuch COOKie oraz prezent od firmy Hortex - nowego partnera projektu.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj: polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz na oficjalnej stronie projektu warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 22 października, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl
Zapraszamy!

15 / 16V edycja Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.
Gospodarzem sobotniego spotkania w restauracji Meltemi, znajdującej się w Warszawie przy ul. Opaczewskiej 43/1, był jej szef kuchni, Dimitrios Anastasopoulos. Podczas degustacji zaprezentowane zostały dania będące tematem niedzielnych zajęć.

Drugi dzień warsztatów, czyli niedziela 23 września, to już tradycyjnie Centrum Techniki Kulinarnej i nauka przyrządzania wyśmienitych potraw, w tej edycji z ryb i owoców morza. Prowadzący - Dimitrios Anastopoulos oraz Marcin Budynek uczyli Gości przygotowywania pieczonych krokiecików z dorsza z bobem, kalmarów z sosem z czerwonej papryki z musem z kalafiora, krewetek z warzywami i suszonymi pomidorami, pieczonego łososia ze świeżymi ziołami i ciepłą sałatką z fasolki szparagowej, grillowanego tuńczyka z bukietem sałat i sosem pomidorowo-oliwkowym z dodatkiem puree buraczkowego, szaszłyków rybnych oraz duszonego łososia z dodatkiem smażonej rukoli i zielonego groszku. Każdy z Uczestników Warsztatów otrzymał fartuch COOKie oraz prezent od firmy Hortex - nowego partnera projektu.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj: polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz na oficjalnej stronie projektu warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 22 października, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl
Zapraszamy!

16 / 16V edycja Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.
Gospodarzem sobotniego spotkania w restauracji Meltemi, znajdującej się w Warszawie przy ul. Opaczewskiej 43/1, był jej szef kuchni, Dimitrios Anastasopoulos. Podczas degustacji zaprezentowane zostały dania będące tematem niedzielnych zajęć.

Drugi dzień warsztatów, czyli niedziela 23 września, to już tradycyjnie Centrum Techniki Kulinarnej i nauka przyrządzania wyśmienitych potraw, w tej edycji z ryb i owoców morza. Prowadzący - Dimitrios Anastopoulos oraz Marcin Budynek uczyli Gości przygotowywania pieczonych krokiecików z dorsza z bobem, kalmarów z sosem z czerwonej papryki z musem z kalafiora, krewetek z warzywami i suszonymi pomidorami, pieczonego łososia ze świeżymi ziołami i ciepłą sałatką z fasolki szparagowej, grillowanego tuńczyka z bukietem sałat i sosem pomidorowo-oliwkowym z dodatkiem puree buraczkowego, szaszłyków rybnych oraz duszonego łososia z dodatkiem smażonej rukoli i zielonego groszku. Każdy z Uczestników Warsztatów otrzymał fartuch COOKie oraz prezent od firmy Hortex - nowego partnera projektu.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj: polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz na oficjalnej stronie projektu warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 22 października, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl
Zapraszamy!

Wybrane dla Ciebie
Miód jesienią? Tak, ale z umiarem
Miód jesienią? Tak, ale z umiarem
Jedna z najzdrowszych ryb. Zajadaj się bez obaw o rtęć
Jedna z najzdrowszych ryb. Zajadaj się bez obaw o rtęć
Codziennie jesz miód? Zobacz, co dzieje się z twoim ciałem
Codziennie jesz miód? Zobacz, co dzieje się z twoim ciałem
Wlej do muszli wieczorem. Rano będzie lśnić jak w hotelu
Wlej do muszli wieczorem. Rano będzie lśnić jak w hotelu
"Intymna panika" w związkach. Szczególnie narażone są osoby w średnim wieku
"Intymna panika" w związkach. Szczególnie narażone są osoby w średnim wieku
Tak objawia się niska inteligencja emocjonalna. 8 zachowań
Tak objawia się niska inteligencja emocjonalna. 8 zachowań
Wstajesz co noc do WC? Urolog stawia sprawę jasno
Wstajesz co noc do WC? Urolog stawia sprawę jasno
Nigdy tak nie używaj termostatu. Nagminny błąd
Nigdy tak nie używaj termostatu. Nagminny błąd
30 lat temu śpiewał o Bogu. Tak dziś mówi o religii
30 lat temu śpiewał o Bogu. Tak dziś mówi o religii
Rano się nie pokazuje. Czeka, aż twarz się "odkształci"
Rano się nie pokazuje. Czeka, aż twarz się "odkształci"
Zniknął tuż przed występem. Po latach wyjawił prawdziwy powód
Zniknął tuż przed występem. Po latach wyjawił prawdziwy powód
Włożyła biały płaszcz i szpilki. Wyglądała jak milion dolarów
Włożyła biały płaszcz i szpilki. Wyglądała jak milion dolarów