Potrawy z ryb i owoców morza podczas V Warsztatów Kulinarnych

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.

Obraz

/ 16V edycja Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.
Gospodarzem sobotniego spotkania w restauracji Meltemi, znajdującej się w Warszawie przy ul. Opaczewskiej 43/1, był jej szef kuchni, Dimitrios Anastasopoulos. Podczas degustacji zaprezentowane zostały dania będące tematem niedzielnych zajęć.

Drugi dzień warsztatów, czyli niedziela 23 września, to już tradycyjnie Centrum Techniki Kulinarnej i nauka przyrządzania wyśmienitych potraw, w tej edycji z ryb i owoców morza. Prowadzący - Dimitrios Anastopoulos oraz Marcin Budynek uczyli Gości przygotowywania pieczonych krokiecików z dorsza z bobem, kalmarów z sosem z czerwonej papryki z musem z kalafiora, krewetek z warzywami i suszonymi pomidorami, pieczonego łososia ze świeżymi ziołami i ciepłą sałatką z fasolki szparagowej, grillowanego tuńczyka z bukietem sałat i sosem pomidorowo-oliwkowym z dodatkiem puree buraczkowego, szaszłyków rybnych oraz duszonego łososia z dodatkiem smażonej rukoli i zielonego groszku. Każdy z Uczestników Warsztatów otrzymał fartuch COOKie oraz prezent od firmy Hortex - nowego partnera projektu.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj: polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz na oficjalnej stronie projektu warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 22 października, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl
Zapraszamy!

/ 16V edycja Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.
Gospodarzem sobotniego spotkania w restauracji Meltemi, znajdującej się w Warszawie przy ul. Opaczewskiej 43/1, był jej szef kuchni, Dimitrios Anastasopoulos. Podczas degustacji zaprezentowane zostały dania będące tematem niedzielnych zajęć.

Drugi dzień warsztatów, czyli niedziela 23 września, to już tradycyjnie Centrum Techniki Kulinarnej i nauka przyrządzania wyśmienitych potraw, w tej edycji z ryb i owoców morza. Prowadzący - Dimitrios Anastopoulos oraz Marcin Budynek uczyli Gości przygotowywania pieczonych krokiecików z dorsza z bobem, kalmarów z sosem z czerwonej papryki z musem z kalafiora, krewetek z warzywami i suszonymi pomidorami, pieczonego łososia ze świeżymi ziołami i ciepłą sałatką z fasolki szparagowej, grillowanego tuńczyka z bukietem sałat i sosem pomidorowo-oliwkowym z dodatkiem puree buraczkowego, szaszłyków rybnych oraz duszonego łososia z dodatkiem smażonej rukoli i zielonego groszku. Każdy z Uczestników Warsztatów otrzymał fartuch COOKie oraz prezent od firmy Hortex - nowego partnera projektu.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj: polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz na oficjalnej stronie projektu warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 22 października, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl
Zapraszamy!

/ 16V edycja Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.
Gospodarzem sobotniego spotkania w restauracji Meltemi, znajdującej się w Warszawie przy ul. Opaczewskiej 43/1, był jej szef kuchni, Dimitrios Anastasopoulos. Podczas degustacji zaprezentowane zostały dania będące tematem niedzielnych zajęć.

Drugi dzień warsztatów, czyli niedziela 23 września, to już tradycyjnie Centrum Techniki Kulinarnej i nauka przyrządzania wyśmienitych potraw, w tej edycji z ryb i owoców morza. Prowadzący - Dimitrios Anastopoulos oraz Marcin Budynek uczyli Gości przygotowywania pieczonych krokiecików z dorsza z bobem, kalmarów z sosem z czerwonej papryki z musem z kalafiora, krewetek z warzywami i suszonymi pomidorami, pieczonego łososia ze świeżymi ziołami i ciepłą sałatką z fasolki szparagowej, grillowanego tuńczyka z bukietem sałat i sosem pomidorowo-oliwkowym z dodatkiem puree buraczkowego, szaszłyków rybnych oraz duszonego łososia z dodatkiem smażonej rukoli i zielonego groszku. Każdy z Uczestników Warsztatów otrzymał fartuch COOKie oraz prezent od firmy Hortex - nowego partnera projektu.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj: polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz na oficjalnej stronie projektu warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 22 października, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl
Zapraszamy!

/ 16V edycja Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.
Gospodarzem sobotniego spotkania w restauracji Meltemi, znajdującej się w Warszawie przy ul. Opaczewskiej 43/1, był jej szef kuchni, Dimitrios Anastasopoulos. Podczas degustacji zaprezentowane zostały dania będące tematem niedzielnych zajęć.

Drugi dzień warsztatów, czyli niedziela 23 września, to już tradycyjnie Centrum Techniki Kulinarnej i nauka przyrządzania wyśmienitych potraw, w tej edycji z ryb i owoców morza. Prowadzący - Dimitrios Anastopoulos oraz Marcin Budynek uczyli Gości przygotowywania pieczonych krokiecików z dorsza z bobem, kalmarów z sosem z czerwonej papryki z musem z kalafiora, krewetek z warzywami i suszonymi pomidorami, pieczonego łososia ze świeżymi ziołami i ciepłą sałatką z fasolki szparagowej, grillowanego tuńczyka z bukietem sałat i sosem pomidorowo-oliwkowym z dodatkiem puree buraczkowego, szaszłyków rybnych oraz duszonego łososia z dodatkiem smażonej rukoli i zielonego groszku. Każdy z Uczestników Warsztatów otrzymał fartuch COOKie oraz prezent od firmy Hortex - nowego partnera projektu.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj: polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz na oficjalnej stronie projektu warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 22 października, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl
Zapraszamy!

/ 16V edycja Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.
Gospodarzem sobotniego spotkania w restauracji Meltemi, znajdującej się w Warszawie przy ul. Opaczewskiej 43/1, był jej szef kuchni, Dimitrios Anastasopoulos. Podczas degustacji zaprezentowane zostały dania będące tematem niedzielnych zajęć.

Drugi dzień warsztatów, czyli niedziela 23 września, to już tradycyjnie Centrum Techniki Kulinarnej i nauka przyrządzania wyśmienitych potraw, w tej edycji z ryb i owoców morza. Prowadzący - Dimitrios Anastopoulos oraz Marcin Budynek uczyli Gości przygotowywania pieczonych krokiecików z dorsza z bobem, kalmarów z sosem z czerwonej papryki z musem z kalafiora, krewetek z warzywami i suszonymi pomidorami, pieczonego łososia ze świeżymi ziołami i ciepłą sałatką z fasolki szparagowej, grillowanego tuńczyka z bukietem sałat i sosem pomidorowo-oliwkowym z dodatkiem puree buraczkowego, szaszłyków rybnych oraz duszonego łososia z dodatkiem smażonej rukoli i zielonego groszku. Każdy z Uczestników Warsztatów otrzymał fartuch COOKie oraz prezent od firmy Hortex - nowego partnera projektu.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj: polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz na oficjalnej stronie projektu warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 22 października, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl
Zapraszamy!

/ 16V edycja Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.
Gospodarzem sobotniego spotkania w restauracji Meltemi, znajdującej się w Warszawie przy ul. Opaczewskiej 43/1, był jej szef kuchni, Dimitrios Anastasopoulos. Podczas degustacji zaprezentowane zostały dania będące tematem niedzielnych zajęć.

Drugi dzień warsztatów, czyli niedziela 23 września, to już tradycyjnie Centrum Techniki Kulinarnej i nauka przyrządzania wyśmienitych potraw, w tej edycji z ryb i owoców morza. Prowadzący - Dimitrios Anastopoulos oraz Marcin Budynek uczyli Gości przygotowywania pieczonych krokiecików z dorsza z bobem, kalmarów z sosem z czerwonej papryki z musem z kalafiora, krewetek z warzywami i suszonymi pomidorami, pieczonego łososia ze świeżymi ziołami i ciepłą sałatką z fasolki szparagowej, grillowanego tuńczyka z bukietem sałat i sosem pomidorowo-oliwkowym z dodatkiem puree buraczkowego, szaszłyków rybnych oraz duszonego łososia z dodatkiem smażonej rukoli i zielonego groszku. Każdy z Uczestników Warsztatów otrzymał fartuch COOKie oraz prezent od firmy Hortex - nowego partnera projektu.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj: polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz na oficjalnej stronie projektu warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 22 października, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl
Zapraszamy!

/ 16V edycja Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.
Gospodarzem sobotniego spotkania w restauracji Meltemi, znajdującej się w Warszawie przy ul. Opaczewskiej 43/1, był jej szef kuchni, Dimitrios Anastasopoulos. Podczas degustacji zaprezentowane zostały dania będące tematem niedzielnych zajęć.

Drugi dzień warsztatów, czyli niedziela 23 września, to już tradycyjnie Centrum Techniki Kulinarnej i nauka przyrządzania wyśmienitych potraw, w tej edycji z ryb i owoców morza. Prowadzący - Dimitrios Anastopoulos oraz Marcin Budynek uczyli Gości przygotowywania pieczonych krokiecików z dorsza z bobem, kalmarów z sosem z czerwonej papryki z musem z kalafiora, krewetek z warzywami i suszonymi pomidorami, pieczonego łososia ze świeżymi ziołami i ciepłą sałatką z fasolki szparagowej, grillowanego tuńczyka z bukietem sałat i sosem pomidorowo-oliwkowym z dodatkiem puree buraczkowego, szaszłyków rybnych oraz duszonego łososia z dodatkiem smażonej rukoli i zielonego groszku. Każdy z Uczestników Warsztatów otrzymał fartuch COOKie oraz prezent od firmy Hortex - nowego partnera projektu.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj: polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz na oficjalnej stronie projektu warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 22 października, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl
Zapraszamy!

/ 16V edycja Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.
Gospodarzem sobotniego spotkania w restauracji Meltemi, znajdującej się w Warszawie przy ul. Opaczewskiej 43/1, był jej szef kuchni, Dimitrios Anastasopoulos. Podczas degustacji zaprezentowane zostały dania będące tematem niedzielnych zajęć.

Drugi dzień warsztatów, czyli niedziela 23 września, to już tradycyjnie Centrum Techniki Kulinarnej i nauka przyrządzania wyśmienitych potraw, w tej edycji z ryb i owoców morza. Prowadzący - Dimitrios Anastopoulos oraz Marcin Budynek uczyli Gości przygotowywania pieczonych krokiecików z dorsza z bobem, kalmarów z sosem z czerwonej papryki z musem z kalafiora, krewetek z warzywami i suszonymi pomidorami, pieczonego łososia ze świeżymi ziołami i ciepłą sałatką z fasolki szparagowej, grillowanego tuńczyka z bukietem sałat i sosem pomidorowo-oliwkowym z dodatkiem puree buraczkowego, szaszłyków rybnych oraz duszonego łososia z dodatkiem smażonej rukoli i zielonego groszku. Każdy z Uczestników Warsztatów otrzymał fartuch COOKie oraz prezent od firmy Hortex - nowego partnera projektu.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj: polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz na oficjalnej stronie projektu warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 22 października, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl
Zapraszamy!

/ 16V edycja Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.
Gospodarzem sobotniego spotkania w restauracji Meltemi, znajdującej się w Warszawie przy ul. Opaczewskiej 43/1, był jej szef kuchni, Dimitrios Anastasopoulos. Podczas degustacji zaprezentowane zostały dania będące tematem niedzielnych zajęć.

Drugi dzień warsztatów, czyli niedziela 23 września, to już tradycyjnie Centrum Techniki Kulinarnej i nauka przyrządzania wyśmienitych potraw, w tej edycji z ryb i owoców morza. Prowadzący - Dimitrios Anastopoulos oraz Marcin Budynek uczyli Gości przygotowywania pieczonych krokiecików z dorsza z bobem, kalmarów z sosem z czerwonej papryki z musem z kalafiora, krewetek z warzywami i suszonymi pomidorami, pieczonego łososia ze świeżymi ziołami i ciepłą sałatką z fasolki szparagowej, grillowanego tuńczyka z bukietem sałat i sosem pomidorowo-oliwkowym z dodatkiem puree buraczkowego, szaszłyków rybnych oraz duszonego łososia z dodatkiem smażonej rukoli i zielonego groszku. Każdy z Uczestników Warsztatów otrzymał fartuch COOKie oraz prezent od firmy Hortex - nowego partnera projektu.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj: polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz na oficjalnej stronie projektu warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 22 października, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl
Zapraszamy!

10 / 16V edycja Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.
Gospodarzem sobotniego spotkania w restauracji Meltemi, znajdującej się w Warszawie przy ul. Opaczewskiej 43/1, był jej szef kuchni, Dimitrios Anastasopoulos. Podczas degustacji zaprezentowane zostały dania będące tematem niedzielnych zajęć.

Drugi dzień warsztatów, czyli niedziela 23 września, to już tradycyjnie Centrum Techniki Kulinarnej i nauka przyrządzania wyśmienitych potraw, w tej edycji z ryb i owoców morza. Prowadzący - Dimitrios Anastopoulos oraz Marcin Budynek uczyli Gości przygotowywania pieczonych krokiecików z dorsza z bobem, kalmarów z sosem z czerwonej papryki z musem z kalafiora, krewetek z warzywami i suszonymi pomidorami, pieczonego łososia ze świeżymi ziołami i ciepłą sałatką z fasolki szparagowej, grillowanego tuńczyka z bukietem sałat i sosem pomidorowo-oliwkowym z dodatkiem puree buraczkowego, szaszłyków rybnych oraz duszonego łososia z dodatkiem smażonej rukoli i zielonego groszku. Każdy z Uczestników Warsztatów otrzymał fartuch COOKie oraz prezent od firmy Hortex - nowego partnera projektu.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj: polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz na oficjalnej stronie projektu warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 22 października, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl
Zapraszamy!

11 / 16V edycja Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.
Gospodarzem sobotniego spotkania w restauracji Meltemi, znajdującej się w Warszawie przy ul. Opaczewskiej 43/1, był jej szef kuchni, Dimitrios Anastasopoulos. Podczas degustacji zaprezentowane zostały dania będące tematem niedzielnych zajęć.

Drugi dzień warsztatów, czyli niedziela 23 września, to już tradycyjnie Centrum Techniki Kulinarnej i nauka przyrządzania wyśmienitych potraw, w tej edycji z ryb i owoców morza. Prowadzący - Dimitrios Anastopoulos oraz Marcin Budynek uczyli Gości przygotowywania pieczonych krokiecików z dorsza z bobem, kalmarów z sosem z czerwonej papryki z musem z kalafiora, krewetek z warzywami i suszonymi pomidorami, pieczonego łososia ze świeżymi ziołami i ciepłą sałatką z fasolki szparagowej, grillowanego tuńczyka z bukietem sałat i sosem pomidorowo-oliwkowym z dodatkiem puree buraczkowego, szaszłyków rybnych oraz duszonego łososia z dodatkiem smażonej rukoli i zielonego groszku. Każdy z Uczestników Warsztatów otrzymał fartuch COOKie oraz prezent od firmy Hortex - nowego partnera projektu.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj: polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz na oficjalnej stronie projektu warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 22 października, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl
Zapraszamy!

12 / 16V edycja Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.
Gospodarzem sobotniego spotkania w restauracji Meltemi, znajdującej się w Warszawie przy ul. Opaczewskiej 43/1, był jej szef kuchni, Dimitrios Anastasopoulos. Podczas degustacji zaprezentowane zostały dania będące tematem niedzielnych zajęć.

Drugi dzień warsztatów, czyli niedziela 23 września, to już tradycyjnie Centrum Techniki Kulinarnej i nauka przyrządzania wyśmienitych potraw, w tej edycji z ryb i owoców morza. Prowadzący - Dimitrios Anastopoulos oraz Marcin Budynek uczyli Gości przygotowywania pieczonych krokiecików z dorsza z bobem, kalmarów z sosem z czerwonej papryki z musem z kalafiora, krewetek z warzywami i suszonymi pomidorami, pieczonego łososia ze świeżymi ziołami i ciepłą sałatką z fasolki szparagowej, grillowanego tuńczyka z bukietem sałat i sosem pomidorowo-oliwkowym z dodatkiem puree buraczkowego, szaszłyków rybnych oraz duszonego łososia z dodatkiem smażonej rukoli i zielonego groszku. Każdy z Uczestników Warsztatów otrzymał fartuch COOKie oraz prezent od firmy Hortex - nowego partnera projektu.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj: polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz na oficjalnej stronie projektu warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 22 października, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl
Zapraszamy!

13 / 16V edycja Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.
Gospodarzem sobotniego spotkania w restauracji Meltemi, znajdującej się w Warszawie przy ul. Opaczewskiej 43/1, był jej szef kuchni, Dimitrios Anastasopoulos. Podczas degustacji zaprezentowane zostały dania będące tematem niedzielnych zajęć.

Drugi dzień warsztatów, czyli niedziela 23 września, to już tradycyjnie Centrum Techniki Kulinarnej i nauka przyrządzania wyśmienitych potraw, w tej edycji z ryb i owoców morza. Prowadzący - Dimitrios Anastopoulos oraz Marcin Budynek uczyli Gości przygotowywania pieczonych krokiecików z dorsza z bobem, kalmarów z sosem z czerwonej papryki z musem z kalafiora, krewetek z warzywami i suszonymi pomidorami, pieczonego łososia ze świeżymi ziołami i ciepłą sałatką z fasolki szparagowej, grillowanego tuńczyka z bukietem sałat i sosem pomidorowo-oliwkowym z dodatkiem puree buraczkowego, szaszłyków rybnych oraz duszonego łososia z dodatkiem smażonej rukoli i zielonego groszku. Każdy z Uczestników Warsztatów otrzymał fartuch COOKie oraz prezent od firmy Hortex - nowego partnera projektu.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj: polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz na oficjalnej stronie projektu warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 22 października, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl
Zapraszamy!

14 / 16V edycja Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.
Gospodarzem sobotniego spotkania w restauracji Meltemi, znajdującej się w Warszawie przy ul. Opaczewskiej 43/1, był jej szef kuchni, Dimitrios Anastasopoulos. Podczas degustacji zaprezentowane zostały dania będące tematem niedzielnych zajęć.

Drugi dzień warsztatów, czyli niedziela 23 września, to już tradycyjnie Centrum Techniki Kulinarnej i nauka przyrządzania wyśmienitych potraw, w tej edycji z ryb i owoców morza. Prowadzący - Dimitrios Anastopoulos oraz Marcin Budynek uczyli Gości przygotowywania pieczonych krokiecików z dorsza z bobem, kalmarów z sosem z czerwonej papryki z musem z kalafiora, krewetek z warzywami i suszonymi pomidorami, pieczonego łososia ze świeżymi ziołami i ciepłą sałatką z fasolki szparagowej, grillowanego tuńczyka z bukietem sałat i sosem pomidorowo-oliwkowym z dodatkiem puree buraczkowego, szaszłyków rybnych oraz duszonego łososia z dodatkiem smażonej rukoli i zielonego groszku. Każdy z Uczestników Warsztatów otrzymał fartuch COOKie oraz prezent od firmy Hortex - nowego partnera projektu.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj: polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz na oficjalnej stronie projektu warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 22 października, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl
Zapraszamy!

15 / 16V edycja Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.
Gospodarzem sobotniego spotkania w restauracji Meltemi, znajdującej się w Warszawie przy ul. Opaczewskiej 43/1, był jej szef kuchni, Dimitrios Anastasopoulos. Podczas degustacji zaprezentowane zostały dania będące tematem niedzielnych zajęć.

Drugi dzień warsztatów, czyli niedziela 23 września, to już tradycyjnie Centrum Techniki Kulinarnej i nauka przyrządzania wyśmienitych potraw, w tej edycji z ryb i owoców morza. Prowadzący - Dimitrios Anastopoulos oraz Marcin Budynek uczyli Gości przygotowywania pieczonych krokiecików z dorsza z bobem, kalmarów z sosem z czerwonej papryki z musem z kalafiora, krewetek z warzywami i suszonymi pomidorami, pieczonego łososia ze świeżymi ziołami i ciepłą sałatką z fasolki szparagowej, grillowanego tuńczyka z bukietem sałat i sosem pomidorowo-oliwkowym z dodatkiem puree buraczkowego, szaszłyków rybnych oraz duszonego łososia z dodatkiem smażonej rukoli i zielonego groszku. Każdy z Uczestników Warsztatów otrzymał fartuch COOKie oraz prezent od firmy Hortex - nowego partnera projektu.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj: polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz na oficjalnej stronie projektu warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 22 października, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl
Zapraszamy!

16 / 16V edycja Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.
Gospodarzem sobotniego spotkania w restauracji Meltemi, znajdującej się w Warszawie przy ul. Opaczewskiej 43/1, był jej szef kuchni, Dimitrios Anastasopoulos. Podczas degustacji zaprezentowane zostały dania będące tematem niedzielnych zajęć.

Drugi dzień warsztatów, czyli niedziela 23 września, to już tradycyjnie Centrum Techniki Kulinarnej i nauka przyrządzania wyśmienitych potraw, w tej edycji z ryb i owoców morza. Prowadzący - Dimitrios Anastopoulos oraz Marcin Budynek uczyli Gości przygotowywania pieczonych krokiecików z dorsza z bobem, kalmarów z sosem z czerwonej papryki z musem z kalafiora, krewetek z warzywami i suszonymi pomidorami, pieczonego łososia ze świeżymi ziołami i ciepłą sałatką z fasolki szparagowej, grillowanego tuńczyka z bukietem sałat i sosem pomidorowo-oliwkowym z dodatkiem puree buraczkowego, szaszłyków rybnych oraz duszonego łososia z dodatkiem smażonej rukoli i zielonego groszku. Każdy z Uczestników Warsztatów otrzymał fartuch COOKie oraz prezent od firmy Hortex - nowego partnera projektu.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj: polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz na oficjalnej stronie projektu warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 22 października, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl
Zapraszamy!

Wybrane dla Ciebie
Oto co mówi o katolicyzmie. "Nie klei mi się to"
Oto co mówi o katolicyzmie. "Nie klei mi się to"
Głośny proces zakończony. Sąd zdecydował w sprawie podręcznika HiT
Głośny proces zakończony. Sąd zdecydował w sprawie podręcznika HiT
"Jakiś szał w oczach". Zareagowała na to, co zrobił polityk PiS
"Jakiś szał w oczach". Zareagowała na to, co zrobił polityk PiS
Ostrzega przed tymi śledziami. Omijaj szerokim łukiem w sklepie
Ostrzega przed tymi śledziami. Omijaj szerokim łukiem w sklepie
Otarł się o śmierć. Pokazał zdjęcie sprzed 13 lat
Otarł się o śmierć. Pokazał zdjęcie sprzed 13 lat
Nigdy nie wylewaj do zlewu. Kto zignoruje, będzie gorzko żałował
Nigdy nie wylewaj do zlewu. Kto zignoruje, będzie gorzko żałował
Odetka odpływ w kilka sekund. Wystarczy wsadzić do toalety
Odetka odpływ w kilka sekund. Wystarczy wsadzić do toalety
Tak prowadzi dom. "Nie zmywam, nie piorę, nie sprzątam, nie gotuję"
Tak prowadzi dom. "Nie zmywam, nie piorę, nie sprzątam, nie gotuję"
Wystrzegaj się w sklepie. "Może to zostać uznane za kradzież"
Wystrzegaj się w sklepie. "Może to zostać uznane za kradzież"
Nie wiedział o romansie żony z sąsiadem. Wychowywał jego dziecko
Nie wiedział o romansie żony z sąsiadem. Wychowywał jego dziecko
Cztery lata w celibacie. Mówi o życiu bez mężczyzn
Cztery lata w celibacie. Mówi o życiu bez mężczyzn
Kosztuje grosze w aptece. Wcieraj regularnie, a paznokcie "odżyją"
Kosztuje grosze w aptece. Wcieraj regularnie, a paznokcie "odżyją"