Potrawy z ryb i owoców morza podczas V Warsztatów Kulinarnych

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.

Obraz

/ 16V edycja Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.
Gospodarzem sobotniego spotkania w restauracji Meltemi, znajdującej się w Warszawie przy ul. Opaczewskiej 43/1, był jej szef kuchni, Dimitrios Anastasopoulos. Podczas degustacji zaprezentowane zostały dania będące tematem niedzielnych zajęć.

Drugi dzień warsztatów, czyli niedziela 23 września, to już tradycyjnie Centrum Techniki Kulinarnej i nauka przyrządzania wyśmienitych potraw, w tej edycji z ryb i owoców morza. Prowadzący - Dimitrios Anastopoulos oraz Marcin Budynek uczyli Gości przygotowywania pieczonych krokiecików z dorsza z bobem, kalmarów z sosem z czerwonej papryki z musem z kalafiora, krewetek z warzywami i suszonymi pomidorami, pieczonego łososia ze świeżymi ziołami i ciepłą sałatką z fasolki szparagowej, grillowanego tuńczyka z bukietem sałat i sosem pomidorowo-oliwkowym z dodatkiem puree buraczkowego, szaszłyków rybnych oraz duszonego łososia z dodatkiem smażonej rukoli i zielonego groszku. Każdy z Uczestników Warsztatów otrzymał fartuch COOKie oraz prezent od firmy Hortex - nowego partnera projektu.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj: polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz na oficjalnej stronie projektu warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 22 października, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl
Zapraszamy!

/ 16V edycja Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.
Gospodarzem sobotniego spotkania w restauracji Meltemi, znajdującej się w Warszawie przy ul. Opaczewskiej 43/1, był jej szef kuchni, Dimitrios Anastasopoulos. Podczas degustacji zaprezentowane zostały dania będące tematem niedzielnych zajęć.

Drugi dzień warsztatów, czyli niedziela 23 września, to już tradycyjnie Centrum Techniki Kulinarnej i nauka przyrządzania wyśmienitych potraw, w tej edycji z ryb i owoców morza. Prowadzący - Dimitrios Anastopoulos oraz Marcin Budynek uczyli Gości przygotowywania pieczonych krokiecików z dorsza z bobem, kalmarów z sosem z czerwonej papryki z musem z kalafiora, krewetek z warzywami i suszonymi pomidorami, pieczonego łososia ze świeżymi ziołami i ciepłą sałatką z fasolki szparagowej, grillowanego tuńczyka z bukietem sałat i sosem pomidorowo-oliwkowym z dodatkiem puree buraczkowego, szaszłyków rybnych oraz duszonego łososia z dodatkiem smażonej rukoli i zielonego groszku. Każdy z Uczestników Warsztatów otrzymał fartuch COOKie oraz prezent od firmy Hortex - nowego partnera projektu.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj: polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz na oficjalnej stronie projektu warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 22 października, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl
Zapraszamy!

/ 16V edycja Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.
Gospodarzem sobotniego spotkania w restauracji Meltemi, znajdującej się w Warszawie przy ul. Opaczewskiej 43/1, był jej szef kuchni, Dimitrios Anastasopoulos. Podczas degustacji zaprezentowane zostały dania będące tematem niedzielnych zajęć.

Drugi dzień warsztatów, czyli niedziela 23 września, to już tradycyjnie Centrum Techniki Kulinarnej i nauka przyrządzania wyśmienitych potraw, w tej edycji z ryb i owoców morza. Prowadzący - Dimitrios Anastopoulos oraz Marcin Budynek uczyli Gości przygotowywania pieczonych krokiecików z dorsza z bobem, kalmarów z sosem z czerwonej papryki z musem z kalafiora, krewetek z warzywami i suszonymi pomidorami, pieczonego łososia ze świeżymi ziołami i ciepłą sałatką z fasolki szparagowej, grillowanego tuńczyka z bukietem sałat i sosem pomidorowo-oliwkowym z dodatkiem puree buraczkowego, szaszłyków rybnych oraz duszonego łososia z dodatkiem smażonej rukoli i zielonego groszku. Każdy z Uczestników Warsztatów otrzymał fartuch COOKie oraz prezent od firmy Hortex - nowego partnera projektu.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj: polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz na oficjalnej stronie projektu warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 22 października, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl
Zapraszamy!

/ 16V edycja Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.
Gospodarzem sobotniego spotkania w restauracji Meltemi, znajdującej się w Warszawie przy ul. Opaczewskiej 43/1, był jej szef kuchni, Dimitrios Anastasopoulos. Podczas degustacji zaprezentowane zostały dania będące tematem niedzielnych zajęć.

Drugi dzień warsztatów, czyli niedziela 23 września, to już tradycyjnie Centrum Techniki Kulinarnej i nauka przyrządzania wyśmienitych potraw, w tej edycji z ryb i owoców morza. Prowadzący - Dimitrios Anastopoulos oraz Marcin Budynek uczyli Gości przygotowywania pieczonych krokiecików z dorsza z bobem, kalmarów z sosem z czerwonej papryki z musem z kalafiora, krewetek z warzywami i suszonymi pomidorami, pieczonego łososia ze świeżymi ziołami i ciepłą sałatką z fasolki szparagowej, grillowanego tuńczyka z bukietem sałat i sosem pomidorowo-oliwkowym z dodatkiem puree buraczkowego, szaszłyków rybnych oraz duszonego łososia z dodatkiem smażonej rukoli i zielonego groszku. Każdy z Uczestników Warsztatów otrzymał fartuch COOKie oraz prezent od firmy Hortex - nowego partnera projektu.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj: polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz na oficjalnej stronie projektu warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 22 października, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl
Zapraszamy!

/ 16V edycja Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.
Gospodarzem sobotniego spotkania w restauracji Meltemi, znajdującej się w Warszawie przy ul. Opaczewskiej 43/1, był jej szef kuchni, Dimitrios Anastasopoulos. Podczas degustacji zaprezentowane zostały dania będące tematem niedzielnych zajęć.

Drugi dzień warsztatów, czyli niedziela 23 września, to już tradycyjnie Centrum Techniki Kulinarnej i nauka przyrządzania wyśmienitych potraw, w tej edycji z ryb i owoców morza. Prowadzący - Dimitrios Anastopoulos oraz Marcin Budynek uczyli Gości przygotowywania pieczonych krokiecików z dorsza z bobem, kalmarów z sosem z czerwonej papryki z musem z kalafiora, krewetek z warzywami i suszonymi pomidorami, pieczonego łososia ze świeżymi ziołami i ciepłą sałatką z fasolki szparagowej, grillowanego tuńczyka z bukietem sałat i sosem pomidorowo-oliwkowym z dodatkiem puree buraczkowego, szaszłyków rybnych oraz duszonego łososia z dodatkiem smażonej rukoli i zielonego groszku. Każdy z Uczestników Warsztatów otrzymał fartuch COOKie oraz prezent od firmy Hortex - nowego partnera projektu.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj: polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz na oficjalnej stronie projektu warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 22 października, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl
Zapraszamy!

/ 16V edycja Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.
Gospodarzem sobotniego spotkania w restauracji Meltemi, znajdującej się w Warszawie przy ul. Opaczewskiej 43/1, był jej szef kuchni, Dimitrios Anastasopoulos. Podczas degustacji zaprezentowane zostały dania będące tematem niedzielnych zajęć.

Drugi dzień warsztatów, czyli niedziela 23 września, to już tradycyjnie Centrum Techniki Kulinarnej i nauka przyrządzania wyśmienitych potraw, w tej edycji z ryb i owoców morza. Prowadzący - Dimitrios Anastopoulos oraz Marcin Budynek uczyli Gości przygotowywania pieczonych krokiecików z dorsza z bobem, kalmarów z sosem z czerwonej papryki z musem z kalafiora, krewetek z warzywami i suszonymi pomidorami, pieczonego łososia ze świeżymi ziołami i ciepłą sałatką z fasolki szparagowej, grillowanego tuńczyka z bukietem sałat i sosem pomidorowo-oliwkowym z dodatkiem puree buraczkowego, szaszłyków rybnych oraz duszonego łososia z dodatkiem smażonej rukoli i zielonego groszku. Każdy z Uczestników Warsztatów otrzymał fartuch COOKie oraz prezent od firmy Hortex - nowego partnera projektu.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj: polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz na oficjalnej stronie projektu warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 22 października, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl
Zapraszamy!

/ 16V edycja Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.
Gospodarzem sobotniego spotkania w restauracji Meltemi, znajdującej się w Warszawie przy ul. Opaczewskiej 43/1, był jej szef kuchni, Dimitrios Anastasopoulos. Podczas degustacji zaprezentowane zostały dania będące tematem niedzielnych zajęć.

Drugi dzień warsztatów, czyli niedziela 23 września, to już tradycyjnie Centrum Techniki Kulinarnej i nauka przyrządzania wyśmienitych potraw, w tej edycji z ryb i owoców morza. Prowadzący - Dimitrios Anastopoulos oraz Marcin Budynek uczyli Gości przygotowywania pieczonych krokiecików z dorsza z bobem, kalmarów z sosem z czerwonej papryki z musem z kalafiora, krewetek z warzywami i suszonymi pomidorami, pieczonego łososia ze świeżymi ziołami i ciepłą sałatką z fasolki szparagowej, grillowanego tuńczyka z bukietem sałat i sosem pomidorowo-oliwkowym z dodatkiem puree buraczkowego, szaszłyków rybnych oraz duszonego łososia z dodatkiem smażonej rukoli i zielonego groszku. Każdy z Uczestników Warsztatów otrzymał fartuch COOKie oraz prezent od firmy Hortex - nowego partnera projektu.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj: polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz na oficjalnej stronie projektu warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 22 października, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl
Zapraszamy!

/ 16V edycja Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.
Gospodarzem sobotniego spotkania w restauracji Meltemi, znajdującej się w Warszawie przy ul. Opaczewskiej 43/1, był jej szef kuchni, Dimitrios Anastasopoulos. Podczas degustacji zaprezentowane zostały dania będące tematem niedzielnych zajęć.

Drugi dzień warsztatów, czyli niedziela 23 września, to już tradycyjnie Centrum Techniki Kulinarnej i nauka przyrządzania wyśmienitych potraw, w tej edycji z ryb i owoców morza. Prowadzący - Dimitrios Anastopoulos oraz Marcin Budynek uczyli Gości przygotowywania pieczonych krokiecików z dorsza z bobem, kalmarów z sosem z czerwonej papryki z musem z kalafiora, krewetek z warzywami i suszonymi pomidorami, pieczonego łososia ze świeżymi ziołami i ciepłą sałatką z fasolki szparagowej, grillowanego tuńczyka z bukietem sałat i sosem pomidorowo-oliwkowym z dodatkiem puree buraczkowego, szaszłyków rybnych oraz duszonego łososia z dodatkiem smażonej rukoli i zielonego groszku. Każdy z Uczestników Warsztatów otrzymał fartuch COOKie oraz prezent od firmy Hortex - nowego partnera projektu.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj: polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz na oficjalnej stronie projektu warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 22 października, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl
Zapraszamy!

/ 16V edycja Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.
Gospodarzem sobotniego spotkania w restauracji Meltemi, znajdującej się w Warszawie przy ul. Opaczewskiej 43/1, był jej szef kuchni, Dimitrios Anastasopoulos. Podczas degustacji zaprezentowane zostały dania będące tematem niedzielnych zajęć.

Drugi dzień warsztatów, czyli niedziela 23 września, to już tradycyjnie Centrum Techniki Kulinarnej i nauka przyrządzania wyśmienitych potraw, w tej edycji z ryb i owoców morza. Prowadzący - Dimitrios Anastopoulos oraz Marcin Budynek uczyli Gości przygotowywania pieczonych krokiecików z dorsza z bobem, kalmarów z sosem z czerwonej papryki z musem z kalafiora, krewetek z warzywami i suszonymi pomidorami, pieczonego łososia ze świeżymi ziołami i ciepłą sałatką z fasolki szparagowej, grillowanego tuńczyka z bukietem sałat i sosem pomidorowo-oliwkowym z dodatkiem puree buraczkowego, szaszłyków rybnych oraz duszonego łososia z dodatkiem smażonej rukoli i zielonego groszku. Każdy z Uczestników Warsztatów otrzymał fartuch COOKie oraz prezent od firmy Hortex - nowego partnera projektu.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj: polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz na oficjalnej stronie projektu warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 22 października, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl
Zapraszamy!

10 / 16V edycja Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.
Gospodarzem sobotniego spotkania w restauracji Meltemi, znajdującej się w Warszawie przy ul. Opaczewskiej 43/1, był jej szef kuchni, Dimitrios Anastasopoulos. Podczas degustacji zaprezentowane zostały dania będące tematem niedzielnych zajęć.

Drugi dzień warsztatów, czyli niedziela 23 września, to już tradycyjnie Centrum Techniki Kulinarnej i nauka przyrządzania wyśmienitych potraw, w tej edycji z ryb i owoców morza. Prowadzący - Dimitrios Anastopoulos oraz Marcin Budynek uczyli Gości przygotowywania pieczonych krokiecików z dorsza z bobem, kalmarów z sosem z czerwonej papryki z musem z kalafiora, krewetek z warzywami i suszonymi pomidorami, pieczonego łososia ze świeżymi ziołami i ciepłą sałatką z fasolki szparagowej, grillowanego tuńczyka z bukietem sałat i sosem pomidorowo-oliwkowym z dodatkiem puree buraczkowego, szaszłyków rybnych oraz duszonego łososia z dodatkiem smażonej rukoli i zielonego groszku. Każdy z Uczestników Warsztatów otrzymał fartuch COOKie oraz prezent od firmy Hortex - nowego partnera projektu.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj: polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz na oficjalnej stronie projektu warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 22 października, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl
Zapraszamy!

11 / 16V edycja Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.
Gospodarzem sobotniego spotkania w restauracji Meltemi, znajdującej się w Warszawie przy ul. Opaczewskiej 43/1, był jej szef kuchni, Dimitrios Anastasopoulos. Podczas degustacji zaprezentowane zostały dania będące tematem niedzielnych zajęć.

Drugi dzień warsztatów, czyli niedziela 23 września, to już tradycyjnie Centrum Techniki Kulinarnej i nauka przyrządzania wyśmienitych potraw, w tej edycji z ryb i owoców morza. Prowadzący - Dimitrios Anastopoulos oraz Marcin Budynek uczyli Gości przygotowywania pieczonych krokiecików z dorsza z bobem, kalmarów z sosem z czerwonej papryki z musem z kalafiora, krewetek z warzywami i suszonymi pomidorami, pieczonego łososia ze świeżymi ziołami i ciepłą sałatką z fasolki szparagowej, grillowanego tuńczyka z bukietem sałat i sosem pomidorowo-oliwkowym z dodatkiem puree buraczkowego, szaszłyków rybnych oraz duszonego łososia z dodatkiem smażonej rukoli i zielonego groszku. Każdy z Uczestników Warsztatów otrzymał fartuch COOKie oraz prezent od firmy Hortex - nowego partnera projektu.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj: polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz na oficjalnej stronie projektu warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 22 października, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl
Zapraszamy!

12 / 16V edycja Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.
Gospodarzem sobotniego spotkania w restauracji Meltemi, znajdującej się w Warszawie przy ul. Opaczewskiej 43/1, był jej szef kuchni, Dimitrios Anastasopoulos. Podczas degustacji zaprezentowane zostały dania będące tematem niedzielnych zajęć.

Drugi dzień warsztatów, czyli niedziela 23 września, to już tradycyjnie Centrum Techniki Kulinarnej i nauka przyrządzania wyśmienitych potraw, w tej edycji z ryb i owoców morza. Prowadzący - Dimitrios Anastopoulos oraz Marcin Budynek uczyli Gości przygotowywania pieczonych krokiecików z dorsza z bobem, kalmarów z sosem z czerwonej papryki z musem z kalafiora, krewetek z warzywami i suszonymi pomidorami, pieczonego łososia ze świeżymi ziołami i ciepłą sałatką z fasolki szparagowej, grillowanego tuńczyka z bukietem sałat i sosem pomidorowo-oliwkowym z dodatkiem puree buraczkowego, szaszłyków rybnych oraz duszonego łososia z dodatkiem smażonej rukoli i zielonego groszku. Każdy z Uczestników Warsztatów otrzymał fartuch COOKie oraz prezent od firmy Hortex - nowego partnera projektu.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj: polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz na oficjalnej stronie projektu warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 22 października, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl
Zapraszamy!

13 / 16V edycja Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.
Gospodarzem sobotniego spotkania w restauracji Meltemi, znajdującej się w Warszawie przy ul. Opaczewskiej 43/1, był jej szef kuchni, Dimitrios Anastasopoulos. Podczas degustacji zaprezentowane zostały dania będące tematem niedzielnych zajęć.

Drugi dzień warsztatów, czyli niedziela 23 września, to już tradycyjnie Centrum Techniki Kulinarnej i nauka przyrządzania wyśmienitych potraw, w tej edycji z ryb i owoców morza. Prowadzący - Dimitrios Anastopoulos oraz Marcin Budynek uczyli Gości przygotowywania pieczonych krokiecików z dorsza z bobem, kalmarów z sosem z czerwonej papryki z musem z kalafiora, krewetek z warzywami i suszonymi pomidorami, pieczonego łososia ze świeżymi ziołami i ciepłą sałatką z fasolki szparagowej, grillowanego tuńczyka z bukietem sałat i sosem pomidorowo-oliwkowym z dodatkiem puree buraczkowego, szaszłyków rybnych oraz duszonego łososia z dodatkiem smażonej rukoli i zielonego groszku. Każdy z Uczestników Warsztatów otrzymał fartuch COOKie oraz prezent od firmy Hortex - nowego partnera projektu.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj: polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz na oficjalnej stronie projektu warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 22 października, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl
Zapraszamy!

14 / 16V edycja Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.
Gospodarzem sobotniego spotkania w restauracji Meltemi, znajdującej się w Warszawie przy ul. Opaczewskiej 43/1, był jej szef kuchni, Dimitrios Anastasopoulos. Podczas degustacji zaprezentowane zostały dania będące tematem niedzielnych zajęć.

Drugi dzień warsztatów, czyli niedziela 23 września, to już tradycyjnie Centrum Techniki Kulinarnej i nauka przyrządzania wyśmienitych potraw, w tej edycji z ryb i owoców morza. Prowadzący - Dimitrios Anastopoulos oraz Marcin Budynek uczyli Gości przygotowywania pieczonych krokiecików z dorsza z bobem, kalmarów z sosem z czerwonej papryki z musem z kalafiora, krewetek z warzywami i suszonymi pomidorami, pieczonego łososia ze świeżymi ziołami i ciepłą sałatką z fasolki szparagowej, grillowanego tuńczyka z bukietem sałat i sosem pomidorowo-oliwkowym z dodatkiem puree buraczkowego, szaszłyków rybnych oraz duszonego łososia z dodatkiem smażonej rukoli i zielonego groszku. Każdy z Uczestników Warsztatów otrzymał fartuch COOKie oraz prezent od firmy Hortex - nowego partnera projektu.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj: polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz na oficjalnej stronie projektu warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 22 października, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl
Zapraszamy!

15 / 16V edycja Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.
Gospodarzem sobotniego spotkania w restauracji Meltemi, znajdującej się w Warszawie przy ul. Opaczewskiej 43/1, był jej szef kuchni, Dimitrios Anastasopoulos. Podczas degustacji zaprezentowane zostały dania będące tematem niedzielnych zajęć.

Drugi dzień warsztatów, czyli niedziela 23 września, to już tradycyjnie Centrum Techniki Kulinarnej i nauka przyrządzania wyśmienitych potraw, w tej edycji z ryb i owoców morza. Prowadzący - Dimitrios Anastopoulos oraz Marcin Budynek uczyli Gości przygotowywania pieczonych krokiecików z dorsza z bobem, kalmarów z sosem z czerwonej papryki z musem z kalafiora, krewetek z warzywami i suszonymi pomidorami, pieczonego łososia ze świeżymi ziołami i ciepłą sałatką z fasolki szparagowej, grillowanego tuńczyka z bukietem sałat i sosem pomidorowo-oliwkowym z dodatkiem puree buraczkowego, szaszłyków rybnych oraz duszonego łososia z dodatkiem smażonej rukoli i zielonego groszku. Każdy z Uczestników Warsztatów otrzymał fartuch COOKie oraz prezent od firmy Hortex - nowego partnera projektu.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj: polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz na oficjalnej stronie projektu warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 22 października, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl
Zapraszamy!

16 / 16V edycja Warsztatów Kulinarnych

Obraz
© Materiały prasowe

Wrześniowa, piąta edycja Warsztatów Kulinarnych odbyła się we współpracy z warszawską restauracją Meltemi, a jej tematem były potrawy z ryb i owoców morza.
Gospodarzem sobotniego spotkania w restauracji Meltemi, znajdującej się w Warszawie przy ul. Opaczewskiej 43/1, był jej szef kuchni, Dimitrios Anastasopoulos. Podczas degustacji zaprezentowane zostały dania będące tematem niedzielnych zajęć.

Drugi dzień warsztatów, czyli niedziela 23 września, to już tradycyjnie Centrum Techniki Kulinarnej i nauka przyrządzania wyśmienitych potraw, w tej edycji z ryb i owoców morza. Prowadzący - Dimitrios Anastopoulos oraz Marcin Budynek uczyli Gości przygotowywania pieczonych krokiecików z dorsza z bobem, kalmarów z sosem z czerwonej papryki z musem z kalafiora, krewetek z warzywami i suszonymi pomidorami, pieczonego łososia ze świeżymi ziołami i ciepłą sałatką z fasolki szparagowej, grillowanego tuńczyka z bukietem sałat i sosem pomidorowo-oliwkowym z dodatkiem puree buraczkowego, szaszłyków rybnych oraz duszonego łososia z dodatkiem smażonej rukoli i zielonego groszku. Każdy z Uczestników Warsztatów otrzymał fartuch COOKie oraz prezent od firmy Hortex - nowego partnera projektu.

Zdjęcia ze wszystkich edycji warsztatów oraz przepisy, wg których przygotowywane zostają podczas zajęć dania, znaleźć można w internecie na stronach partnerskich, tj: polska-gotuje.pl, e-mieszkanie.pl oraz na oficjalnej stronie projektu warsztaty-pak.pl. Zapraszamy również do polubienia nas na Facebooku. Podczas warsztatów realizowany był felieton do programu TVP2 „Pytanie na Śniadanie”, którego emisja zaplanowana jest na poniedziałek, 22 października, między 8:30 a 10:45. Na kolejne warsztaty można się zgłosić poprzez stronę polska-gotuje.pl
Zapraszamy!

Wybrane dla Ciebie
Tak ratują związek. Waniliowy seks buduje intymność na nowo
Tak ratują związek. Waniliowy seks buduje intymność na nowo
Maciej Radel zdobył serca widzów w "BrzydUli". Tak wygląda dziś
Maciej Radel zdobył serca widzów w "BrzydUli". Tak wygląda dziś
Littlefeather nie przyjęła Oscara. Zapłaciła za to wysoką cenę
Littlefeather nie przyjęła Oscara. Zapłaciła za to wysoką cenę
Radosław Majdan szczerze mówi, dlaczego nie ochrzcili syna. "Dla mnie jest oczywiste"
Radosław Majdan szczerze mówi, dlaczego nie ochrzcili syna. "Dla mnie jest oczywiste"
Roksana Węgiel już dwa lata żyje z diagnozą. "Dzisiaj w pełni akceptuję"
Roksana Węgiel już dwa lata żyje z diagnozą. "Dzisiaj w pełni akceptuję"
Pozostaw na całą noc w muszli. Już zawsze będziesz tak robić
Pozostaw na całą noc w muszli. Już zawsze będziesz tak robić
Drzewo, którego nie wolno sadzić. Kary są ogromne
Drzewo, którego nie wolno sadzić. Kary są ogromne
Karol III był łamaczem serc. Tak nazywano jego kochanki
Karol III był łamaczem serc. Tak nazywano jego kochanki
Bosacka sprawdziła skład szynki. Trudno uwierzyć, co jest na pierwszym miejscu
Bosacka sprawdziła skład szynki. Trudno uwierzyć, co jest na pierwszym miejscu
Zdobywała medale w "Złotkach". Tak dziś wygląda Katarzyna Skowrońska
Zdobywała medale w "Złotkach". Tak dziś wygląda Katarzyna Skowrońska
Prowadzi sklep. Ktoś się pod nią podszył. "Zwroty wciąż spływają"
Prowadzi sklep. Ktoś się pod nią podszył. "Zwroty wciąż spływają"
Agata Kulesza była ofiarą przemocy. "Dostał wysoki wyrok"
Agata Kulesza była ofiarą przemocy. "Dostał wysoki wyrok"