FitnessNiezawodny imbir. Jak wykorzystać go w kuchni?

Niezawodny imbir. Jak wykorzystać go w kuchni?

28.11.2016 15:04, aktual.: 01.12.2016 02:01

Zalogowani mogą więcej

Możesz zapisać ten artykuł na później. Znajdziesz go potem na swoim koncie użytkownika

Świeży imbir, w przeciwieństwie do sproszkowanego, zawiera olejki eteryczne, które wpływają pobudzająco na układ immunologiczny. Jego właściwości są nieocenione. Imbir nie tylko zapobiega chorobom nowotworowym, ale również leczy infekcje, alergie i choroby wynikające z autoagresji. Działa również przeciwzapalnie i przeciwbólowo. Jego zaletą jest to, że mogą go jeść zarówno dzieci, jak i dorośli.

Jaka ilość imbiru.

Oceń jakość naszego artykułuTwoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
Komentarze (17)
Zobacz także