Gotowanie

Gotowanie

Ziemniaczane serca
PrzepisyZiemniaczane serca

Podawać do mięs na obiad.

Redakcja WP Kobieta
Cesarskie racuchy
PrzepisyCesarskie racuchy

Obłożyć połówkami truskawek lub polać sokiem.

Redakcja WP Kobieta
Desery z...
PrzepisyDesery z...

...własną historią.

Redakcja WP Kobieta
Bezowy torcik Pawłowej
PrzepisyBezowy torcik Pawłowej

Ozdobić połówkami truskawek i listkami mięty.

Redakcja WP Kobieta
Babeczki kasztanowo-czekoladowe
PrzepisyBabeczki kasztanowo-czekoladowe

Wykwintny deser na specjalną okazję.

Redakcja WP Kobieta
Karczoch w sałatce warzywnej
PrzepisyKarczoch w sałatce warzywnej

Sałatkę wymieszać, polać sosem z oliwy.

Redakcja WP Kobieta
Pomidor na wiosnę?
PrzepisyPomidor na wiosnę?

Koncentraty, pomidory w zalewie, soki i sosy pomidorowe, pomidory suszone – to najpopularniejsze przetwory z tego warzywa.

Redakcja WP Kobieta
Tort jeżynowo-śmietanowy
PrzepisyTort jeżynowo-śmietanowy

Zamiast jeżyn możesz dodać truskawki, maliny, albo porzeczki.

Redakcja WP Kobieta
Kasza jaglana w kalarepce
PrzepisyKasza jaglana w kalarepce

Kalarepki napełnić kaszą i grzybami, ułożyć na pozostałej kaszy, przykryć czapeczkami.

Redakcja WP Kobieta
Chłodnik na botwince
PrzepisyChłodnik na botwince

Ozdobić listkami świeżych ziół.

Redakcja WP Kobieta
Indyk nadziewany warzywami
PrzepisyIndyk nadziewany warzywami

Smaczny również na zimno do kanapek.

Redakcja WP Kobieta
Tarta ze szparagami
PrzepisyTarta ze szparagami

Pyszne danie sezonowe.

Redakcja WP Kobieta
Przystawka ze szparagów
PrzepisyPrzystawka ze szparagów

Sosem polać przystawkę, udekorować natką.

Redakcja WP Kobieta
Ryba w marynacie imbirowej
PrzepisyRyba w marynacie imbirowej

Podawać z ryżem i sałatą.

Redakcja WP Kobieta
Naleśniki ze szpinakiem
PrzepisyNaleśniki ze szpinakiem

Doskonałe zwłaszcza wiosną, gdy szpinak jest świeży.

Redakcja WP Kobieta
Zielonym do góry!
PrzepisyZielonym do góry!

Przepis na wiosenną kurację witaminową jest prosty. Od dziś pamiętaj tylko o codziennej porcji zieleniny.

Redakcja WP Kobieta
Zupa z miso i grzybami
PrzepisyZupa z miso i grzybami

Posypać pokrojoną papryczką, ozdobić liśćmi sałaty.

Redakcja WP Kobieta
Ryż z kurczakiem
PrzepisyRyż z kurczakiem

Klasyczne danie jednogarnkowe - smaczne i łatwe do przygotowania.

Redakcja WP Kobieta
Do czego to służy?
PrzepisyDo czego to służy?

Dzięki prezentowanym drobiazgom przyrządzanie potraw będzie łatwiejsze i przyjemniejsze.

Redakcja WP Kobieta
Koreczki z cukinii
PrzepisyKoreczki z cukinii

Podawać z sosem.

Redakcja WP Kobieta
Japońska, czyli lekka
PrzepisyJapońska, czyli lekka

Tylko nieliczni wiedzą, jak smakuje tempura lub miso. A szkoda, bo japońskie przysmaki należą do najzdrowszych na świecie.

Redakcja WP Kobieta
Banany w boczku z zielonym pieprzem
PrzepisyBanany w boczku z zielonym pieprzem

Deser z grilla.

Redakcja WP Kobieta
Szaszłyki z papryką
PrzepisySzaszłyki z papryką

W wersji domowej - smażone na patelni.

Redakcja WP Kobieta
Ryżowa sałatka
PrzepisyRyżowa sałatka

Wymieszać z posiekaną natką pietruszki i olejem, podawać w wydrążonej dyni.

Redakcja WP Kobieta