Przepisy

Przepisy

Ryba w marynacie imbirowej
Zapisz na później
PrzepisyRyba w marynacie imbirowej

Podawać z ryżem i sałatą.

Redakcja WP Kobieta
Naleśniki ze szpinakiem
Zapisz na później
PrzepisyNaleśniki ze szpinakiem

Doskonałe zwłaszcza wiosną, gdy szpinak jest świeży.

Redakcja WP Kobieta
Zielonym do góry!
Zapisz na później
PrzepisyZielonym do góry!

Przepis na wiosenną kurację witaminową jest prosty. Od dziś pamiętaj tylko o codziennej porcji zieleniny.

Redakcja WP Kobieta
Zupa z miso i grzybami
Zapisz na później
PrzepisyZupa z miso i grzybami

Posypać pokrojoną papryczką, ozdobić liśćmi sałaty.

Redakcja WP Kobieta
Ryż z kurczakiem
Zapisz na później
PrzepisyRyż z kurczakiem

Klasyczne danie jednogarnkowe - smaczne i łatwe do przygotowania.

Redakcja WP Kobieta
Do czego to służy?
Zapisz na później
PrzepisyDo czego to służy?

Dzięki prezentowanym drobiazgom przyrządzanie potraw będzie łatwiejsze i przyjemniejsze.

Redakcja WP Kobieta
Koreczki z cukinii
Zapisz na później
PrzepisyKoreczki z cukinii

Podawać z sosem.

Redakcja WP Kobieta
Japońska, czyli lekka
Zapisz na później
PrzepisyJapońska, czyli lekka

Tylko nieliczni wiedzą, jak smakuje tempura lub miso. A szkoda, bo japońskie przysmaki należą do najzdrowszych na świecie.

Redakcja WP Kobieta
Banany w boczku z zielonym pieprzem
Zapisz na później
PrzepisyBanany w boczku z zielonym pieprzem

Deser z grilla.

Redakcja WP Kobieta
Szaszłyki z papryką
Zapisz na później
PrzepisySzaszłyki z papryką

W wersji domowej - smażone na patelni.

Redakcja WP Kobieta
Ryżowa sałatka
Zapisz na później
PrzepisyRyżowa sałatka

Wymieszać z posiekaną natką pietruszki i olejem, podawać w wydrążonej dyni.

Redakcja WP Kobieta
Deser, a odchudza!
Zapisz na później
PrzepisyDeser, a odchudza!

Do jedzenia niewielkich słodkich przekąsek zachęcają nawet... dietetycy.

Redakcja WP Kobieta
Krem mleczny
Zapisz na później
PrzepisyKrem mleczny

Posypać migdałami w płatkach i cukrem kandyzowanym.

Redakcja WP Kobieta
Owoce z jogurtem
Zapisz na później
PrzepisyOwoce z jogurtem

Polać jogurtem połączonym z miodem, ozdobić listkami bazylii.

Redakcja WP Kobieta
Galaretka truskawkowa
Zapisz na później
PrzepisyGalaretka truskawkowa

Podawać z sosem przyrządzonym z odcedzonych, zmiksowanych truskawek i odrobiny malibu.

Redakcja WP Kobieta
Holenderski sos do warzyw
Zapisz na później
PrzepisyHolenderski sos do warzyw

Pory polać sosem i sokiem z cytryny.

Redakcja WP Kobieta
Halibut na parze
Zapisz na później
PrzepisyHalibut na parze

Podawać z sałatką z papryki.

Redakcja WP Kobieta
Jak używać przypraw
Zapisz na później
PrzepisyJak używać przypraw

Wzbogać smak ulubionych dań, dodając do nich przyprawy inne niż zwykle.

Redakcja WP Kobieta
Zapiekanka z jabłek
Zapisz na później
PrzepisyZapiekanka z jabłek

Podawać na ciepło z dodatkiem lodów.

Redakcja WP Kobieta
Egzotyczne owoce
Zapisz na później
PrzepisyEgzotyczne owoce

Choć kuszą ciekawym wyglądem, zazwyczaj poprzestajemy na ich oglądaniu, bo nie wiemy, jak je jeść.

Redakcja WP Kobieta
Zupa pieczarkowa po francusku
Zapisz na później
PrzepisyZupa pieczarkowa po francusku

Przykryć krążkiem ciasta francuskiego, posmarować jajkiem i zapiec.

Redakcja WP Kobieta
Owocowa sałatka
Zapisz na później
PrzepisyOwocowa sałatka

Podawać lekko schłodzoną.

Redakcja WP Kobieta
Omlet z wędliną
Zapisz na później
PrzepisyOmlet z wędliną

Można polać ketchupem.

Redakcja WP Kobieta
Zupa z makaronem
Zapisz na później
PrzepisyZupa z makaronem

Przyprawić do smaku, podawać z makaronem.

Redakcja WP Kobieta