Przepisy

Przepisy

Śniadaniowe babeczki ptysiowe z parmezanem
PrzepisyŚniadaniowe babeczki ptysiowe z parmezanem

Dla urozmaicenia można zamieniać parmezan na inne sery, na przykład świeżo utarty romano lub asiago.

Redakcja WP Kobieta
Te wspaniałe morele!
PrzepisyTe wspaniałe morele!

Jedne z najstarszych uprawianych owoców. Znano je w Chinach już 3 tysiące lat temu.

Redakcja WP Kobieta
Krewetkowe szaszłyki
PrzepisyKrewetkowe szaszłyki

Przepis z najnowszej książki Magdy Gessler "Kuchnia moja pasja".

Redakcja WP Kobieta
Omlety ze szparagami i kozim serem
PrzepisyOmlety ze szparagami i kozim serem

Kozi ser nadaje tym omletom wyjątkowy, pikantno-kremowy smak.

Redakcja WP Kobieta
Rabarbarowe orzeźwienie
PrzepisyRabarbarowe orzeźwienie

Jest niskokaloryczny, 100 g to zaledwie 16 kcal. Zawiera witaminę C, potas, wapń, żelazo oraz chrom, który zwiększa skuteczność działania insuliny.

Redakcja WP Kobieta
Granita jagodowa
PrzepisyGranita jagodowa

Wspaniale odświeżający deser, idealny po letnim obiedzie.

Redakcja WP Kobieta
Okolice Nicei
PrzepisyOkolice Nicei

Przepis z najnowszej książki Magdy Gessler "Kuchnia moja pasja".

Redakcja WP Kobieta
Zioła na twoim stole
PrzepisyZioła na twoim stole

Zwykłe dania za sprawą świeżych ziół zamienią się w wykwintną potrawę, z powodzeniem zastąpią sól.

Redakcja WP Kobieta
Fettucine z cielęciną pachnące truflami
PrzepisyFettucine z cielęciną pachnące truflami

Przepis z najnowszej książki Magdy Gessler "Kuchnia moja pasja".

Redakcja WP Kobieta
Jagnięcina z Marakeszu na parze
PrzepisyJagnięcina z Marakeszu na parze

Przepis z najnowszej książki Magdy Gessler "Kuchnia moja pasja".

Redakcja WP Kobieta
Teraz dynia
PrzepisyTeraz dynia

Przepis z najnowszej książki Magdy Gessler "Kuchnia moja pasja".

Redakcja WP Kobieta
Smażona pierś kurczaka z ananasem i bananami
PrzepisySmażona pierś kurczaka z ananasem i bananami

Sałatka wygląda bardzo efektownie w łódeczkach ananasowych.

Redakcja WP Kobieta
Ocet do potraw i marynat
PrzepisyOcet do potraw i marynat

Jest najstarszą ze znanych aromatycznych przypraw, ale głównie środkiem konserwującym.

Redakcja WP Kobieta
Sałatka melonowa
PrzepisySałatka melonowa

Podawać sałatkę w połówkach arbuzów posypaną wiórkami kokosowymi.

Redakcja WP Kobieta
Sałatka z bananów z groszkiem
PrzepisySałatka z bananów z groszkiem

Danie najlepiej podawać na liściach sałaty.

Redakcja WP Kobieta
Kołduny sikające
PrzepisyKołduny sikające

Przepis z najnowszej książki Magdy Gessler "Kuchnia moja pasja".

Redakcja WP Kobieta
Pszenny, razowy czy graham?
PrzepisyPszenny, razowy czy graham?

Chleby różnią się nie tylko ceną, ale także jakością i wartościami zdrowotnymi.

Redakcja WP Kobieta
„Bacalau” – sałatka typowa z dorszem
Przepisy„Bacalau” – sałatka typowa z dorszem

Przepis z najnowszej książki Magdy Gessler "Kuchnia moja pasja".

Redakcja WP Kobieta
Zupa gulaszowa
PrzepisyZupa gulaszowa

Przepis z najnowszej książki Magdy Gessler "Kuchnia moja pasja".

Redakcja WP Kobieta
Czosnek na zdrowie
PrzepisyCzosnek na zdrowie

W każdej postaci - świeży, suszony, starty i w przyprawowych mieszankach - wspomaga trawienie i działa bakteriobójczo.

Redakcja WP Kobieta
Śliwka puszysta z biszkoptem
PrzepisyŚliwka puszysta z biszkoptem

Przepis z najnowszej książki Magdy Gessler "Kuchnia moja pasja".

Redakcja WP Kobieta
Chuda biała sałata
PrzepisyChuda biała sałata

Przepis z najnowszej książki Magdy Gessler "Kuchnia moja pasja".

Redakcja WP Kobieta
Czerwona pasta z łososiem
PrzepisyCzerwona pasta z łososiem

Przepis z najnowszej książki Magdy Gessler "Kuchnia moja pasja".

Redakcja WP Kobieta
Sałata pieczona z bakłażanem
PrzepisySałata pieczona z bakłażanem

Przepis z najnowszej książki Magdy Gessler "Kuchnia moja pasja".

Redakcja WP Kobieta