Można podawać np. z gulaszem lub z duszonymi grzybami.
Żeby potrawa smakowała tak, jak we włoskiej restauracji, musisz odpowiednio ugotować makaron i dopasować rodzaj sosu.
Są smaczne, niedrogie, łatwo je przechowywać. Podawaj najlepiej w towarzystwie ziół i czosnku.
Boki ciasta należy udekorować kawałkami arbuza, a wierzch listkami świeżej melisy lub mięty.
Jest najlepszym źródłem wapnia, wzmacnia kości i zęby. Dlatego warto, byś je piła. Nawet jeśli już jesteś dorosła.
Są orzeźwiające i na tyle tanie, że robi się z nich wiele przetworów. W tej postaci goszczą na naszych stołach przez cały rok.
Do wygrania najnowsza książka kulinarna o smakach kuchni skandynawskiej. Polecamy.
Można udekorować listkami bazylii. Są doskonałe na przystawkę.
Dodaj krem truflowy, ser mascarpone oraz sok cytrynowy – aż potrawa stanie się kremowa.
Brakuje ci sił, masz kiepski nastrój czy kłopoty z cerą? By pozbyć się problemu, nie musisz łykać pastylek.
Przygotuj na grillu krewetki. Podawaj ułożone na risotto.
Najnowsza książka kulinarna o smakach kuchni skandynawskiej. Polecamy.
Niezwykle wykwintna odmiana popularnego dania obiadowego.
Na wakacje wielu panów i coraz więcej pań zabiera wędki. Nie da się ukryć, że świeżo złowione ryby smakują najlepiej!
Przed podaniem posypać wiórkami kokosowymi, udekorować odłożonymi malinami.
Do farszu można dodać odrobinę pokruszonego rokfora lub rokpola – zaostrzy smak nadzienia.